piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
(Czarnek) Zapowiedział, że nauki o rodzinie będą odrębną dyscypliną naukową.

Fantic

Otóż na całym świecie za usługi jakiekolwiek się PŁACI, bo trzeba każdemu człowiekowi płacić za pracę. Jeśli nikt nie konserwował AZART przez ostatnie 20 lat, to jest on zapewne w opłakanym stanie. Jeśli zatem oczekujesz, że wystarczy go po prostu włączyć i zadziała, to ja szanownemu Panu conajmniej się dziwię podejścia do życia, świata i w ogóle.

Poza tym specyfika instalacji AZART była taka, że przewody biegły od mieszkania do mieszkania - szeregowo - w poziomie. Po tylu latach ta instalacja została po prostu wycięta przez samych użytkowników.
.. a tak w ogóle, to jeśli o czymś się pisze, to trzeba mieć choć blade pojęcie, a nie szukać w życiu czegoś, co może być za darmo, bo to czysta głupota - po prostu. Niniejszym uważam, że wyjaśniłem cokolwiek i kończę dyskusję w temacie.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: (Czarnek) Zapowiedział, że nauki o rodzinie będą odrębną dyscypliną naukową.

Tak Rafik ja już widzę jak Ty dbasz o kontrole w tym miejscu. Śmieszny jesteś i sam pajacujesz, kim Ty jesteś i jaką Ty masz władzę ja się pytam ??? Zastanów się chłopaku i zejdź na ziemię, bo coraz bardziej się ośmieszasz, aż żal Ciebie czytać. Jeżeli ktoś mnie poniża i wyzywa to prosta sprawa, że rzucam fartuch i wychodzę! Huk z tą ich wypłatą, jeżeli tak robią. Dziwi mnie, że Twoja narzeczona tego nie zrobiła, skoro była tak źle traktowana jak mówisz. Zastanawiam się ponadto nad Tobą, bo jeśli masz własną działalność jak wcześniej pisałeś, to czemu pozwoliłeś jej iść do tego "kołchozu"???

Re: (Czarnek) Zapowiedział, że nauki o rodzinie będą odrębną dyscypliną naukową.

nie mogę zabronić ani tobie ani nikomu pracować i cieszy mnie że piszecie bo w ten sposób coraz więcej osób wie jak tam jest he he mogę być błaznem oby dostali za swoje ci pseudo szefowie i dzięki za potrzymanie tematu bo żeby nie wy dawno by zapomniano o nim

jesli skoda to jak wyzej czyli krotko zwiezle i na temat jak sie domyslam zaklad na wojska polskiego Zbymar, rowniez polecam

Zamiast rejestracji pojazdów w Ostrołęce, proponuje pognać czerwonego Mietka na emeryturę i to już nie długo, bo za dwa lata.

ZGUBIONO portfel z dokumentami na ul. Piłsudskiego w Łomży znalazcę proszę o kontakt, jest wynagrodzenie tel. 500368742

motokoo a Twój wybranek czym Ciebie obdarowywał w Dniu Twoich świąt? :P ( urodziny, dzień kobiet itp itd )

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org