Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prof. RYBA: gdyby nie chrześcijaństwo, nie byłoby Polski! |
Mam złe doświadczenia, niepotrzebna wymiana sprawnych części skasowali dużo pieniędzy a problem pozostał. Zdecydowanie nie polecam w przypadku poważnych napraw.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prof. RYBA: gdyby nie chrześcijaństwo, nie byłoby Polski! |
śmietanowy jasiu! 2 dniuf mniem nie było, bom we stolnicy bawiła i com widzem?! Tyś rezygnacjem złożył z najwajniejszego iksperta na tym Forułum?! twa wontki tutaj pociongnem! jak Ciem widzem? jezdeś super chop! wzrosta i urodzaja tfojegom nie bendem oceniała, bom Ciem nie widziała! jednom, co powiedziec mogę, to serdzę masz wielkie i rozuma takiego, com poniekture (jek ja) bez całem zycie siem nie zadobendom! mondre, z otropinom drfiny i aronii komentasze, we dreszcze asz mnie wszucały! a 1-noczesnie ćifię Ci siem, ze tak sielny chop, takim fuzdratom siem potdał! alem to tfuj wybur i wielki szancunek dla Ciebie posiadam! mufiem Ci tylkoj, sze bes Ciebie, Forułum to, stranci sfuj urok! sażucajom nam (Tobie i mnie)., zem seplenim strasznie. ale my nikogom nie oprazali, nikomu zem nie ublizali! wystawiali mi tylkoj porady z serdza całegom i fiedzom, jakom posiedli. a zem sobiem na zarta jakiegoś upusta dali, to zara upliżadz tylkoj potrawili i ot najgorsiejszyh wysyfki zadawali! tutaj o sobiem pomyślunka mniemam! sa Tobom płakać bendom, jako i ja płaczem jusz! łonczonc siem zolidarnie s Tobom, ja tysz jusz porat sfoich ućielała nie bendem! fiem! saras siem naczytam (jeszeli potrafiła bendem), sze siem cieszom i najgorsiewszego mnie zyczom! ja fam życzem humora dobrego i na fszystkie temata otpowieci we stylu: madki, rzonki i kuhanki! śmietanowy jasiu! byłeś, jesteś i będziesz Wielki!!! żegnam i pozdrawiam serdecznie! pepesza.
|
|
aha! jasiu! Ty mnie winien ze 100zł za projekta com Ci do podpisa podała! myślem, ze po sondach ciongać siem nie bendziem! jam pszyniese ze 200 i wypijem za zdrofie Tych "mondrych i niesepieloncych"! a toasta jakiego wzniesiem to bendzie: polej! polej! trzeba w mózgu zmienić olej! 3maj siem jasiek!
|
|
siii-fu-blee,e
|
|
Jadę z Łomzy do Gdańska niedziela wieczorem i mogę zabrać do trzech osob. Tel 728-542-689
|
|
bylem na dlugiej troche tez srogo a u jankowskiego przy blaszaku to wiecznie zamkniete kiedy nie zajde
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |