wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
...i znowu nie uchodźca...

wonrufen i lusi skoro karczma taka czysta, to czemu za to samo w grudniu dostali mandat i kilka poprzednich czemu, ciągle znajdują tam coś nawet po sprawie w sadzie będę dbać o kontrole w tym miejscu bo takich ludzi nie oduczy już tego maja to we krwi gnębić i poniewierać ludźmi szkoda że swojej rodziny i znajomych tak nie traktują i pytanie do tych którzy bronią co byście wy zrobili jak by was wyzywano poniżano czy nie wypłacono należnych wam pieniędzy ???? tak do was kieruje to bo myślę, że byście lizali dupę wszystkim by odzyskać pieniądze które wam się należą, a przy okazji miło by było usłyszeć przepraszam i mówcie se co chcecie a ja i tak będę bronić pracowników mimo że prawdy są dwie ;właścicieli i pracowników.A Mniejszy jak poczytasz to dowiesz się że moja narzeczona i kilka znajomych tam pracowało i z stąd to wiem i pismo z nie jednej kontroli już mam więc o czymś to świadczy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ...i znowu nie uchodźca...

Cytat:

A Mniejszy jak poczytasz to dowiesz się że moja narzeczona i kilka znajomych tam pracowało i z stąd to wiem i pismo z nie jednej kontroli już mam więc o czymś to świadczy.

TA o czym to świadczy? Twoja narzeczona zamiast pracować, wynosiła dokumenty z firmy? A kto by ją wpuścił z kuchni do biura? Albo fantazjujesz, albo Twoja laska jest złodziejką.
Ale przecież na początku wątku pisałeś, ze kontrole nic nie znalazły. To o czym teraz piszesz, kłamco?

Re: ...i znowu nie uchodźca...

Czy ktoś zapisał się na 1 rok technika weterynarii zaocznie? Czy gdzieś jest dostępny jakiś rozkład zajęć?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org