Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PO wolność należy udać się za granicę... |
pryncypała d....pa swędzi i jeszcze się nie nauczył że internet nie jest anonimowy a pisząc z kilku komputerów wciąga jeszcze innych w kłopoty. Niedługo zaczną się tłumaczenia, przeprosiny itp. ![]() rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PO wolność należy udać się za granicę... |
Tak naprawdę byłaś już wczesniej zdecydowana, chciałaś tylko potwierdzenia swojej teorii. Ja nie zdecydowałam się na łut szczęścia, wolałam wziąść sprawy w swoje ręce i mieć nad tym kontrolę. Nie powierzyłabym tym lekarzom swojego dziecka. Chociaż muszę przyznać że jest jeden pozytywny aspekt-bardzo miłe pielęgniarki. Miałam styczność z tym oddziałem moje koleżanki również. Jest więcej rzeczy ktore kazdy powinien wiedzieć decydujac się na ten szpital ale nie będe nikogo straszyć.
|
|
jak czytam Wasze opinie to aż ciężko uwierzyć...żeby lokal nie miał ani jednej dobrej oceny...bym sama zweryfikowała, ale chińska kuchnia to nie dla mnie do pryncypała - nieźle się wygłupiłeś...
|
|
dokładnie, też polecam na Piaski, dokładnie ul. Grabowa. Kupisz w tej cenie na pewno nową wersalkę. Zobacz u nich na stronie http://www.topmeble.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |