Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
De.wotka się nie zgłosiła..?! |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: De.wotka się nie zgłosiła..?! |
hej wszystkim słuchajcie mam jedno pytanie właśnie nie tak dawno matula rozbiła swoją a6 a dokładnie pewien pan zatroszczył się by tył auta był nie do rozpoznania no i autko kasacja totalna . ale pozostały mi przetwornice do xenonów i teraz pytanie czy nie wiecie gdzie można by je sprzedać podobno są sporo warte oryginały z wbudowanym starterem pasują do Audi A3 A4 A6 Vw, polo, golf4i5,Bora i Jetta, passat b5,b5fl podobno i do b6,sharan skoda fabia,octavia seat, altea, leon,ibiza,cordoba,toledo,alahambra mercedes ale nie wiem jakie nie które BMW do jakiegoś rocznika po prostu jeżeli ktoś potrzebuje myśli o doposarzeniu swojego samochodu lub ewentualnie zna miejsce w Łomży co skupują takie dodatki do aut to chętnie sprzedam mi to i tak zbędne STRANSKY
|
|
http://www.interwencja.polsat.pl/Interwencja__Oficjalna_Strona_Internetowa_Programu_INTERWENCJA,5781/Archiwum,5794/News,6271/index.html#1304529
|
|
sajgonki mają super ale reszta nie jest godna uwagi. Byłem dwa razy i raz zamówiłem tez taka zupę to była koszmar. W sumie pomysł na restaurację bardzo fajny ale jedzeniu daleko do tych chin czy azji.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |