Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jaki kraj promuje yacht PFN? |
olivia26 o opiekę nad maluszkiem w razie czego bądź spokojna, ja leżałam z małym na patologii prawie 2 tyg. zespół neonatologów jest bardzo dobry. na sali jedna, także duży komfort. pielęgniarki jak najbardziej ok i znają się na swojej robocieleżałam z synem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jaki kraj promuje yacht PFN? |
czyli morał z tego taki że ile ludzi tyle opini;)dobrze ze wiecej pozytywnych i faktycznie sa ludzie którym ciezko dogodzic wiecznie nie zadowoleni i narzekajacy ja do tego typu ludzi nie naleze wiec mysle ze nie powinno byc problemu najważniejsze by wszystko było dobrze zeby mój synuś urodził sie zdrowy reszta nie ma znaczenia sala jedzenie
|
|
główna poczta jest czynna do 20
|
|
dziekuje
|
|
Akwarium to zawsze wydatek. W końcu wszystko ciągnie prąd a tam wszystko pracuje 24h/dobę.... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
kilka wiaderek to bym skolowal
|
|
Jak pustaki mogą być to możemy oddać nasze forumowe. Kmicic, Abecadło, adamosexx, Aresik itd.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
|
Zawsze ciekawie jest czytać o różnych miejscach wakacyjnych, które wszyscy lubią. Jeśli szukasz wyjątkowego i pełnego przygód wypadu, chciałbym polecić kite trip . Oferują oni specjalistyczne wycieczki kiteboardingowe w Egipcie na jachtach. Wycieczki te łączą emocje związane z kiteboardingiem ze spokojem morza, zapewniając idealną równowagę między ekscytacją a relaksem. Ich wycieczki są przeznaczone zarówno dla początkujących, jak i zaawansowanych kiteboarderów, zapewniając spersonalizowane doświadczenie i wysokiej jakości sprzęt.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |