Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ludzki Pan.. |
Temat do góry, może nie wszyscy wczoraj go zauważyli a chcą oddać zużyte tonery.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ludzki Pan.. |
Zdjęcie pochodzi z planu filmowego klipu "Zodiak na Melanżu".
|
|
Prawdopodobnie w BIP, ale w późniejszym terminie.
|
|
dr zapolska w dzieciecym szpitalu klinicznym na waszyngtona w bialymstoku to numer jest do dsk Poradnia Hematologiczna tel.: (85) 74-50-519.
|
|
Kolejny socjalistyczny pomysł, oczywiście mocno przewartościowany, za który oczywiście my podatnicy zapłacimy. Nie to że bym był przeciwny Parkowi, ale chodzi o to że miejsca na swoje firmy dostaną tam przede wszystkim znajomi i rodziny obecnego układu. Tak więc moim zdaniem pieniądze w dużej mierze wyrzucone w błoto. Myślę że znacznie lepiej to wszystko by wyszło, żeby Park Naukowy został zorganizowany przez prywatnych inwestorów, przy wsparciu UM i częściowym obniżeniu podatków na jakiś okres.
|
|
no fajne dziewczyny :P ***** ***
|
|
Czarna sunia również ma dom.Czeka jeszcze brązowa.
|
|
ja
|
|
No właśnie proszę państwa. Czy ktoś już próbował odbierać cyfrówkę ze starego AZARTU? Ja nie mogę sprawdzić bo już nie mam takiego kabelka.
|
|
Planują na 25 listopada, tylko jak słyszałam jest to już traci termin uruchomienia
|
|
quatro ,albo tam jak do lasu jednaczeskiego się jedzie
|
|
dla mnie to tam za duze kolejki byly i tam juz nie chodze
|
|
Ja ostatnio słyszałem że na ziemniakach murowane garaze po 100 tysi chodzą a blaszaki po 50 tysięcy. A jak ktoś chce wynająć to musi bulić 2500 za miesiąc. Miejsce jest tak atrakcyjne że cała łomża wali tam się garażować :):) korytkowski bogdan
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |