Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
R. Gwiazdowski o Polskim Ładzie: traktowanie przedsiębiorców jak „kułaków” i „burżujów” nie skończy się dobrze |
Przed ślubem: Ona - Ciał Janek. On - No nareszcie, już tak długo czekam. Ona - Może chcesz żebym poszła? On - Nie! Co Ci przyszło do głowy? Sama myśl o tym jest dla mnie straszna! Ona - Kochasz mnie? On - Oczywiście, o każdej porze dnia i nocy. Ona - Czy mnie kiedyś zdradziłeś? On - Nie! Nigdy! Dlaczego pytasz? Ona - Chcesz mnie pocałować? On - Tak, za każdym razem i przy każdej okazji. Ona - Czy byś mnie kiedykolwiek uderzył? On - Zwariowałaś? Przecież wiesz jaki jestem. Ona - Czy mogę Ci zaufać? On - Tak. Ona - Kochanie. Siedem lat po ślubie: Czytajcie od dołu...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: R. Gwiazdowski o Polskim Ładzie: traktowanie przedsiębiorców jak „kułaków” i „burżujów” nie skończy się dobrze |
pytam bo 2 tygodnie temu sie wprowadziłam a włascicielka jeszcze sie nie dowiedziała a mnie to interesuje , dzieki za odpowiedzi zwiazane z tematem
|
|
Re: R. Gwiazdowski o Polskim Ładzie: traktowanie przedsiębiorców jak „kułaków” i „burżujów” nie skończy się dobrze |
Również przyłączam się do pytania. Jakie są najlepsze rozwiązania do zainstalowania w domu (kolektory, pompa ciepła, rekuperacja)? Chodzi mi o to czy warto. Bo czasami zwrot z inwestycji jest tak długi, że to mija się z celem. Najlepiej jak by się wypowiedziały osoby, które to moją u siebie, bo wiadomo, że sprzedawcy to będą to wszystko zachwalać.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |