czwartek, 03 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czerniawski wystawiony..., ale do wiatru !

ptysiu to jak masz naprawde to mi wyslij oki

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czerniawski wystawiony..., ale do wiatru !

chciałoby się rzec : otwieraczy Ci u nas dostatek ale i te przyjmiemy ....;) koczisss chcesz dostać gratis smycz do komórki z napisem Browar Łomża? :P

POzdrawiam

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

i szklanki Łomża Export są na allegro :)

Ma zowsze Łomża

Fajniutki w bearshare sciągałem to i ten czas :)

pieżpa

Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.

najgorsze jak potem ktoś kupuje auto niby z małym przebiegiem, nie wiedząc, że siedziała tam instalacja wtrsyku podtlenku azotu... bo nie da się ukryc, ze to bardzo znacznie wplywa na obnizenie trwalosci silnika...

Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży

kitek
a co lub kogo bedziesz podziwiac??
:D

sajan rodzinke rzecz jasna :D wezme reszte dzieci i wszyscy beda, tylko nie wiem czy tatus bedzie chcial zebym byla..... synus a Ty przy mamusi sie nie bedziesz krepowal? ;p jeszcze zobaczymy, narazie czekam na termin rekonstrukcji :)

Autor: Pontifex Mal (---.introlan.pl)
Data: 23-03-06 16:02

a juz tez cos napisalem wyzej.
jesli bedzie cos organizowane to napewno z Toba o tym rozmawiac

czy ja napisalem, ze MW bedzie cos organizowac? ajjj czytanie ze zrozumieniem sie klania :).
Przeczytaj wszystkie moje wypowiedzi, gdzie pisalem o rekonstrukcjach to moze zrozumiesz co mialem na mysli piszac o organizacji, bedziemy pomagali przy organizacji, a w jakim sensie to mozna rozumiec to juz sie kazdy dowie przy okazji najblizszej imprezy...

loko: ja jestem prostakiem? twoje wypowiedzi sa typowo az zbyt prostackie bys byl godzien mej polemiki z toba, co sie rowna strata czasu, krotko nazywajac twoja osobe chamem koncze pisanie postu :)

Ma zowsze Łomża

Byłem dzisiaj w banku na Niemcewicza i sprawdziłem i myślę że będzie to Niemcewicza 8 lub 10, ale stawiam na 8. Że było robione z Niemcewicza to jestem pewien na 99,99%.
Porzednio podałem nr 3 bo kalkulowałem sobie z pamięci, że bank ma Niemcewicza nr 1, to następny blok to Niemcewicza 3. Okazało się że bank ma teraz nr 4, dalej to nie wiem , czy była zmiana numerów.

Pozdrowienia.

pieżpa

Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.

Witam Program który był nagrywany w Łomży "Załóż sie" jego emisja będzie W Piątek o 20 na TVP2

dobra dobra niewymiguj sie od Śledzia nic niekupimy hehe

Ma zowsze Łomża

No jak Ty mozesz, dopuścisz do tego, aby śledź trzymał otwieracz tak zacnego browaru, który jest strasznie stary i powstał w 1968 roku?

Tak dla porównania browad bialostocki powstał 200 lat wcześniej?
Jak to możliwe, że nie w "mieście" Łomzy, która jest taka stara, tylko w folwarcznym Białymstoku?

Zawsze pożądne miasto miało browar, a Łomża przecie te najpożądniejsze!?

(........)

A tak przy okazji. Słabiutkie zainteresowanie jest tym waszym łomzyńskim otwieraczem. Nie sądzę, aby udało go się sprzedać za choć by 10 zł. Dla porównania otwieracz lech sprzedałem za 19,19 zł. Ale co marka, to marka, to i otwieracz bardziej pożądany!

Bela

Niedawno gościlismy na Łomżynskim Forum temat o ucieczkach kierowców z miejsc wypadków. Wiele osób było szczerze zdegustowanych i negatywnie oceniajacych takich kierowców, inne osoby próbowaly znaleść usprawiedliwienie dla takich zachowan_ucieczki. Jednym z czestych czynikow, które wg. nas kieróją "uciekinierami" jest swiadomość własnej niemożnośći w udzieleniu pomocy poszkodowanym.
Z statystyk policyjnych z roku 2005. czytamy ze w ponad 48tys. wypadków drogowych zginelo prawie 5.5tys os. a liczba rannych to 61tys(http://www.policja.pl/index.php?dzial=8&id=160). Tak ogromne liczby przytłaczają nas i uświadamiają ,że problem może dotyczyc także nas.
Wielu przypadków smierci dałoby się uniknać- tak zgodnie twierdza srodowiska lekarskie, informujac rownież o znaczeniu pierwszych 4 minut po wypadku( jest to czas jaki zazwyczaj zajmuje karetce dojechanie na miejsce po uprzednim wezwaniu jej), TE 4 MINUTY RATUJA ŻYCIE!!!.
Dlatego niewatpliwie należy prowadzić na szeroką skalę programy uczace pierwszej pomocy. W pierszych dniach kwietnia mialy ruszyc w podlaskich szkolach takie szkolenia, mialy byc zorganizowane przez WOŚP( http://www.wosp.org.pl/medycyna/index.php/24/2)_ fundacja Owsiaka.
I wszystko byloby wspaniale, gdyby nie fakt ze PIS niechce dopuscić do tych kursów. O czym dowiadujemy sie z dzisiejszych gazet_G.WYBORCZEJ, NASZEGO DZIENIKA, oraz z wiadomosci :WYDARZENIA.
Pada pytanie dlaczego?
Maria Nowak, wiceprzewodnicząca sejmowej komisji edukacji i młodzieży, wyznała "Naszemu Dziennikowi": - Nie słuchałam pana Owsiaka, ale nawet bez znajomości szczegółów jestem przeciwna, żeby prowadził program pierwszej pomocy w szkołach. Jak dotąd więcej zrobił szkody niż pożytku w procesie wychowania młodego pokolenia.
CZYŻ NIEDZIWI POSTAWA PIS_u? CZY I NAJAKIEJ PODSTAWIE NAZYWA SIĘ SZKODA NAUKĘ RATOWANIA ŻYCIA?
86% z 16013 glosów na wp. byla na nie w stosunku do pytania:"Czy posłowie PiS mają prawo zabronić Jurkowi Owsiakowi szkoleń z pierwszej pomocy w szkołach?

Możliwe ze nasz głos w tej sprawie bedzie znaczacy dlatego prosze o zainteresowanie tym postem.

Koczisss! Porządny i najporządniejszy, ale też pożądany. Kłania się
ortografia. I tylko tyle.

A róbta co chceta!

W czasach PRL-owskiej ciemnoty miałem w szkole podstawowej i póżniej sredniej przedmiot Przysposobienie Obronne. Wieksza część zajeć poswięcona była pierwszej pomocy. Do znudzenia bandażowało się "czapkę Hipokratesa" czy "żółwiowy wstępujący lub zstępujący"
Metoda Holger -Nielsena itd... Dzieki róznego rodzaju oszołomom w rodzaju owsika przedmiot tem w imie wolności został wyrzucony ze szkół. A teraz co - jednak pomysły rodem z PRL-u nie były takie złe. I kto to mówi ? Sam guru owsik! i Przysposobnienie obronne pod jego sztandarem wraca do szkół. Kolejna ściema pana sie-sie-ma.

Bela

tych otwieraczy miałem cały wór ;-))

Ma zowsze Łomża

2:0

koczisss jedyne co to życze Ci powodzenia

-Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry-
-Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-

3000 kibicow ŁKS kontra nie do konca wiosenna aura, nie ma podgrzewanej murawy sa gorace trybuny....moj Typ :)

Bela

A co ty zrobiłeś dla Łomży, przejrzyj resztę forum to zobaczysz czy tak płytko podchodzimy do historii Łomży. Wyrwałeś się jak Filip z Konopi i znalazłeś akurat najłatwiejsze zdjęcie do wyszukania i robisz problem. Wpadaj częściej na forum to zobaczymi czy wszystko zgadniesz.

Pozdrowienia.

będę napewno

Bela

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org