Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rzeczpospolita: Szczepienia przeciw COVID-19 nieobjęte ubezpieczeniem. Są traktowane jako eksperyment |
terrorym nie rozumiem w czym masz problem. Jeżeli jest 35% to znaczy, że można go używać. Bez znaczenia czy w domu czy w gabinecie. Chodzi o zabezpieczenie, nic więcej. Te 35% tak samo zaszkodzą zębom w domu jak i w gabinecie. Jak ktoś nie uważa na dziąsła, tak jak ja za pierwszym razem, to ma tak jak ja. Ale przy odpowiednim zabezpieczeniu dziąseł tak samo szkodzi na zęby. biedronko - wycięłam ładnie swoje szyny i wymyśliłam sposób na zabezpieczenie dziąseł :) dam znać :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rzeczpospolita: Szczepienia przeciw COVID-19 nieobjęte ubezpieczeniem. Są traktowane jako eksperyment |
Na pewno więcej zarobisz niż u stolarza.
|
|
Re: Rzeczpospolita: Szczepienia przeciw COVID-19 nieobjęte ubezpieczeniem. Są traktowane jako eksperyment |
może w rossmanie? w wawie w rossmanie na100% są, to może i u nas:)
|
|
ja bede
|
|
Jest w tym trochę racji ale z drugiej strony w sieciówkach typu H&M czy Bershka itp. to dopiero jest masówka ;) W Łomży kiedy kupię coś np na ul. Długiej to jest tam powiedzmy 5 szt. a w takiej sieciówce kupuje każdy. Ostatnio kupiłam sobie bluzkę w Stradivariusie i kilka dni później koleżanka przyszła w jednakowej :) z ubraniami z np Długiej nie zdażyło mi się coś takiego nigdy może raz na ulicy :) A w Venedzie pewnie będą sieciówki z jednej strony fajnie bo w Łomży jeszcze ich nie ma ale są też wady. Dopiero wtedy zobaczycie jak wszystkie będą chodzić w jednakowych ubraniach :)
|
|
nie będę tego ciągnąć..powiem tylko tyle, powodzenia :-] haha Kasia..
|
|
Masakra ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |