Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dobrodziejstwa i zalety kary śmierci |
Olivia - nie przejmuj się tak bardzo, chcesz rodzić w tym szpitalu i ok, naprawdę wiele kobiet tam rodzi i jest w porządku. Ja w łomżyńskim szpitalu urodziłam dwójkę dzieci - jedno przez cc, drugie sn. Wszystko ok. Polecam. Gdyby mi przyszło rodzić jeszcze raz (choć raczej nie planuję) to z pewnością również wybrałabym łomżyński szpital. Tak jak napisałaś - luksusowe wczasy to to nie są, ale nie spotkałam się z jakimś szczególnym chamstwem czy zaniedbaniem. Jednym się bardziej chce pracować, innym mniej. Jak w normalnym życiu. Poradzę Ci tylko tak - bądź dla wszystkich bardzo miła, tak sama z siebie, dziękuj za byle co, uśmiechaj się, jeśli Ty będziesz miła, to i dla Ciebie będą mili :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dobrodziejstwa i zalety kary śmierci |
owłosione nogi chyba
|
|
|
Cześć dziewczynki to już Wam grzebaki się znudziły? rudy błazen z druhem
|
|
Co sondzicie,zostaje czy powrocic do starego jak sfiat ? a moze jakies pomysly na logo dla wodza ? czekam na modre jak i mniej mondre wypowiedzi ludzi jak i trolów . STRANSKY
|
|
Ten podoba mi się bardziej bo jest mniejszy.
|
|
http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=5571874 tu się dowiecie co i jak? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |