Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydent wciąż na czele |
Może jaki autokar zabierze. rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydent wciąż na czele |
twoj.komp@wp.pl
|
|
w rysiu 400 zł. chyba razem z noclegiem ... masakra jakaś :)
|
|
maja sporo czasu zeby na ten dekoder stuwke uzbierac
|
|
Jeden wielki kit i tyle. Skończyły im się kamienie na kalendarze i więcej nie robili i tyle :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
zacznij od wzmacniacza ja mam onkyo 608, proponuję na allegro z używaków, dołóż do tego dwa głośniki podstawowe klipsch typu głosnik przedni serii synergy b-20, potem je mozna wykorzystać na tył, sam dostałem je nowe za 499zł,m potem mozna wyszperać jakiś central rc-42 lub 52 i z czasem dwa przednie rf-52, jak rozłożysz kompletowanie na 2 lata , warto miec wzmacniacz z thx ten np opisany tylko ta cena to nie 2500zł, za to nie ma kina porządnego i do słuchania muzyki
|
|
eeee ja tam tez w to nie wierze, w sensie w konkretne daty, pewnie cos sie kiedys wydarzy, moze niedługo, moze za jakis czas ale , ale na konkretne daty bym sie nie powoływał... rudy błazen z druhem
|
|
Szkoda, ze o tym dniu darmowej przesyłki poinformowałes po fakcie ;o) Kasia..
|
|
muis mas! 216 93 79 600 769 062 606 468 121
|
|
a myslisz ze ile .. Kasia..
|
|
przejście na telewizję cyfrową daje mieszkancom miasta niebywała okzaję do bezpłatnego dostępu do dużej ilości i bardzo dobrej jakości programów telewizyjnych. Powiem prościej ten kto skorzysta z tego bezpłatnego dostepu do telewizji cyfrowej będzie miał taka sama a nawet co niekturzy nawet większa liczbe programów i lepszej jakości niz w telewizji kablowej Vectra czy Multimedia ale za to bezie płacił tylko abonament ten który i tak płaci obecnie ale nie bedzie juz musiał płacic tego drogiego abonamentu dla tych telewizji kablowych. Ja przypomnę ze wszystkie stare bloki w zasobach komunalnych i spóldzielniach były wyposazone w zbiorcze anteny AZARD. Telewizje kablowe po wejściu ze swoim sygnałem zostały zobowiązane do konserwacji tych instalacji w celu dostarczania sygnału tv 1 i 2 tym abonentom ktorzy nie podpisza umowy o dostarczanie sygnału telewizji koablowych. Piszę o tych instalacjach bo winny one być sprawne do dzisiaj i właśnie teraz można je na powrót wykorzystać do pobierania sygnału telewizji cyfrowej. Prościej pisząc do odbioru tej telewizji jest potrzebna antena i w tym przypadku albo każdy sobie ja kupi i zainstaluje na bloku co jest kłopotliwe albo zwyczajnie po prostu każdy skorzysta z tej istniejącej instalacji azard i nie trzeba bedzie indywidulanie instalowac anten. Telwizja cyfrowa jest lepsza od kablowej i o wiele tańsza nawet o 80% dlatego upominajcie się u swoich administratorów bloków o dostęp do zbiorczych instalacji antenowych. Ci którym administracja sieci telewizji kablowych mocno zalazła za skóre mają niebywała okazję powiedzieć im dowidzenia. W sumie wiele osób podziekuje za ofertę telewizji kablowych bo beda one droższe zdecydowanie i mniej atrakcyjne od ogólnodostepnej bezpłatnej telewizji cyfrowej.
|
|
kochani 400 złotych to nie jest wcale drogo - sylwester jest tylko raz w roku a dobra zabawa kosztuje. STRANSKY
|
|
Fantic: "W sumie wiele osób podziekuje za ofertę telewizji kablowych bo beda one droższe zdecydowanie i mniej atrakcyjne od ogólnodostepnej bezpłatnej telewizji cyfrowej." A skąd Ty wytrzasnąłeś te mądrości? Jak na razie to ja w telewizji naziemnej nie widzę żadnej konkurencji dla kablówki, ani pod względem jakości, ani tym bardziej oferty programowej. Wolę zapłacić i mieć możliwość wyboru tego co chcę w danej chwili oglądać i to w jakości HD, a nie oglądać to co akurat oferuje jakiś nędzny multipleks!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |