Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TVPiS leci na wKurskiego pysk |
ja tam sam leczę swoje zwierzęta , a mam ich hmmmm jest tego ... rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TVPiS leci na wKurskiego pysk |
kurczak trzeba było złapać za miotłę i posprzątać wiadomo że takie przenosiny to bałagan ale mogli ogrodzić nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Ten telefon to dramat.
|
|
szukam trenera do psa
|
|
ja nie ide do cyrku tylko co kolega mi powiedzial
|
|
o ktorej w piatek jedziesz??? i niedziela godz mnie tez interesuje
|
|
" No i babcia milknie z kasą w ręku i zastanawia się co z tym fantem zrobić." Przecież powyższe stwierdzenie powala w gruzy deklarowany przez autora samarytanizm, nie ma nic wspólnego z czystą intencją niesienia pomocy. Jest to zwyczajna manipulacja. Powtarzam: ja kupiłem.....
|
|
Mam nadzieję że Samek trafi w baaardzo odpowiedzialne ręce. Największą dla niego tragedią będzie trafić do rodziny gdzie zostanie potraktowany jak zabawka. Niestety jego przekleństwem jest "urok" - podrośnie i z małego niedżwiadka zrobi się rozbrykany urwis. Nasza Samoyedka też jest ze schroniska - temu malcowi życzę żeby również znalazł dobry dom.
|
|
Ok 10 jade do bialego mam 2 miejsca 505-453-770
|
|
Witam. Niestety pozostaly tylko maszty po antenach. Wzmacniacze, przemienniki i cale okablowanie zostalo usuniete. Wylacznie w jednym bloku gdzie demontowalem siec azart, punktowiec obok poczty, wspolnota mieszkaniowa ponowna instalacje azatr. Po uruchomieniu i sprawdzeniu siec zostala wyloczona. Pozdrawiam Mirek
|
|
wolna amerykanka. A czemu usuwano?
|
|
Jadę dziś do Wawy w godz. 17-19. Mam 3 wolne miejsca tel. 501-341-975
|
|
Przykro mi stwierdzić,ale coraz mniej jest facetów z klasą,obyciem,wiernych i oddanych-takie czasy?Nawet tutaj piszecie tylko o seksie,a to pierwsza rzecz,która mnie odpycha od faceta,kiedy patrzy na mnie przez ,,rozporek''.Lubię kiedy facet stąpa mocno po ziemi,ale nie brakuje mu też romantyzmu,ciepła,ale ideałów nie ma,niestety...Bądźmy realistyczni,pozdrawiam
|
|
witamy w realnym świecie...... taki typ faceta jaki opisujesz Judyto jest w dzisiejszym świecie postrzegany przez innych jako mięczak..... a typ maczo czyli taki co to zdobywa to jest "trendy"..... dzisiejszy świat jest nastawiony na konsumpcję,czyli jak to mówią wszystko kręci się koło 4 liter (d...).... http://www.youtube.com/watch?v=NYHZwPT0f80
|
|
Polecam drukarnię TOP DRUK przy ul. NOWOGRODZKIEJ.
|
|
Ja twoje kochanie od kiedy ? he jak ja cie nie widział
|
|
Jeżeli mogę wtrącić, to właśnie pani Agata ukończyła architekturę. Posiada uprawnienia architekta oraz była dokształcona jeżeli chodzi o projektowanie wnętrz. Polecam, jestem bardzo zadowolony z jej pracy, pozdrawiam
|
|
"ja cie nie widział" we 1-szej osobie, liczby pojedyńczej stojeć powinno: "ja cię nie widziałem"! monrauf ja Ci tutaj prafiła nie bendem! otrabiaj lekcjem, cobyś jutrom pszygotowany do szkoły pojszedł i nie safracaj sobie gowy mojom osobom! a "mondrości Ty moje kuchane" tom ja tylkoj żartobliwie użyła i nie podniecaj siem za wczasa!
|
|
Wybacz Pepe-szaa! ale nie byłam w stanie czytać tego co napisałas, nie na moje nerwy łamać sobie język taką pisownią...;) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
podaj ceny nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Ostro
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |