wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Unia Europejska a masoneria

Obecnie niedaleko tego budynku znajduje się "KFC" :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Unia Europejska a masoneria

vonReuffen: uprzedziłeś mnie...

nowanna

Moze mi ktoś pomódz mam acera35n instaluję piracką wersje tom tom navigator wszystko pięknie z krakiem i licencja ale mam problem z wżuceniem dodatkowych map??? działaja te tylko które były z tom tomem i instalują się dzięki instalatorowi...... a kilka innych mapek mam i jak wżucam je na kartę pamięci to ich nie widzi ????? robił ktos kiedyś coś takiego ???????

Obliczyłem, że wypijam około 500 litrów piwa rocznie i nie mam rozwiniętego mięśnia piwnego.

sam na siebie wyrok sprowadzasz , było napisać ,że instalujesz "kopie zapasową"
ehhh ludzie ludzie :P

Nie do wiary :O

nowanna

UWAGA UWAGA MW = ROMAN G. SŁYNNY KOSZYKASZ Z LPR. 0 TWARZY BAWOŁA

BUHEHEHEHEHEHE

A może ściągnij sobie jakiś program P2P?

"Zarzuć spróchniałe ustroje i zacznij budować nową rzeczywistość..."

Widzisz ptysiu jak nie dokłądnie czytasz posty !.

Nie można stwierdzić czy tak samo jak rok temu. Bo nic dwa razy się nie zdaża. Jedyne co łaczy oba wydarzenia to jej powaga, charakter, a w szczególności osoba JP2.

W Kwestii organizacyjnej wiele się pozmieniało. Mogę jedynie nadmienić że będzie to dla każdego kto przybędzie niezapomniana chwila. Jest przewidziany bogaty program podczas wydarzeń 2 kwietnia... Trzeba wspomnieć ze to nie tylko marsz.. choć jest on Głównym Elementem.

Może łomżyńscy patrioci kupicie od śledzia otwieracz łomżyński, coby w śledziowych rękach się nie poniewierał?

http://allegro.pl/item93193471_otwieracz_lomza_pelne_wyborowe.html

ela_pimplak (81) (Sprzedający) Negatywny pon 20 mar 2006 17:27:34 CET 90206173
Jak najbardziej negatyw. Spalil wyjscie tv a potem probowal ode mnie wyludzic pieniadze i oddac uszkodzona karte. Na poczatku nawet chcialem sie zgodzic ale po jego roznych slowach itp zdecydowalem ze nie ma sensu. NIE POLECAM!! ZDECYDOWANIE UWAZAC!!
[Odpowiedź z:pon 20 mar 2006 17:56:10 CET] Nie wyłudzić,tylko otrzymać zwrot pieniędzy,bo towar dostałem wadliwy.Oddanie pieniędzy przez tego typa miało polegać na tym, że ja wystawię kartę na sprzedaż,a on mi niby odda różnice w cenie.Po rozmowie na gg,wycofał się z tego!!!!!

WSTYDŹ SIĘ ŚLEDZIU BUHEHEHEHEHEH

jak bedziecie wiedzieli kiedy bedzie owa rekonstrukcja to napiszcie, tez przyjde i podziwiac będę :)

Dobra, jeśli firma którą reprezentujesz zagwarantuję taką kwotę odszkodowania, w przyszłości będę twoim klientem.

Podaj bliższe namiary(i co to za firma)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org