Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wyjątkowy i kolejny nas zaszczyt pierd.lnął! |
motokoo a czy gość w restauracji nie powinien czuc się jak gość? A nie żeby mu menele siedziały "w talerzu" . Jeżeli nie mają ochrony która by się tym zajęła to co to za restauracja? I weź idź tam z dzieckiem,nie dziwię się że ta firma upada.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wyjątkowy i kolejny nas zaszczyt pierd.lnął! |
gaz- zydom nie pomogło i tez za darmo
|
|
nie chce być złosliwy ale jezeli to polega na prawdzie to są odpowiedni przepisy prawne ktore takie sytuacje jak tu opisana regulują i chronią zwierzęta przed takimi sytuacjami. Kasia..
|
|
a ja rodziłam w łomży i jestem zadowolona, opieka przed jak i po porodzie ok. oczywiście jest kilka niesympatycznych pielegniarek, ale zawsze mozna zwrócić im uwagę.
|
|
o patrzcie ile się to inteligencji szpagatowej narobiło zapomnieli potomkowie roztrząsaczy gnoju skąd pochcodza.
|
|
ja jestem w stanie zapłacic 600zł za 3 dni w tygodniu za 7 godz przy opiece nad 18 miesięcznym dzieckiem, czy to wystarczy???
|
|
Jak przychodzę coś zjeść to chcę zjeść w spokoju a nie żeby mi ktoś łaził koło stolika. Tak,menele mi przeszkadzają i skoro jest ten wątek na forum to znaczy,że nie tylko mnie.
|
|
jak widzicie każdy ocenia banki poprzez pryzmat własnych doświadczeń które w sumie nie zawsze sa zgodne z profesjonalna ocena takiego banku. W tym przypadku to ja bym na miejscu lokalnego kierownictwa zastanowił się nad oceną klientów obsługi w tym naszym PKOBP bo to chyba jest jakiś problem. Kasia..
|
|
Najlepszy jest Pan i Pani Rumińscy, a Leończaka nigdy nikomu nie polecę niby specjalista chirurg a za złożenie złamanej nogi wziął kuuupę kasy i była lipa, póxniej znów usypiał psa i składał nogę i w rezultacie noga nie zrosła się do dziś ( 2 lata).MASAKRA!!!!!!!!!co ta psinka musiała przejść a nóżka i tak się macha.
|
|
mam nadzieję i niebawem los psowoduje ,ze ty znajdziesz sie na miejscu tych meneli i znajdzie sie ktoś taki jak ty co zarząda usuniecia cię z jego pieknej wizji swiata. Zycie jest przewrotne może cię nauczy rozumu i pokory. Kasia..
|
|
|
zwróccie uwagę ,że policja nie zrobiła nic wobec tych meneli bo zwyczajnie nie naruszali oni porzadku prawnego a swych zachowaniem nie zakłucali spokoju i porządku publicznego. No ale miejscowej paniusi to za mało ona chce aby ich zamknieto albo co najmniej wywieziono na śmietnik bo jej to nie pasuje do jej wizji wyperfumowanego swiata. No i przy okazji policja zarobiła juz u takiej inteligentki minusa bo nie naprawili jej pieknego swiata. Kasia..
|
|
Tu nie chodzi o to że proszą o pieniądze czy jedzenie. Sęk w tym by robili to z kulturą :) Można przecież podejść i zapytać bądź poprosić ale nie być w stosunku do innych nachalnym. Rozumiem że nie mają na jedzenie, okej każdemu się zdarza. Ale skoro nie masz na bułkę to po co ten cały alkohol? Chyba lepiej nakarmić żołądek niż go zapić prawda? Kasia..
|
|
kochani bez przesady. Przedstawione fakty nie sa podstawa do oceny który z lekarzy weterynari jest lepszy lub gorszy. Nikt z nas nie jest w stanie zweryfikować tych faktów. Osobiście lekarzy z ulicy Krótkiej bardzo sobie cenię i w niczym nie sa gorsi od innych tu tak pozytywnie prezentowanych. Korzystam z ich pomocy bo jest fachowa i profesjonalna i nigdy sie nie spotkałem z jakąkolwiek niechęcią. Wręcz powiem ,ze na tle innych wypadają pozytywnie. Więc prosze powstrzymajcie się tutaj od takich kometarzy. A pani wolontairuszka jezeli ma takie uwagi jakich napisała to winna wiedziec jakie sa procedury w takiej sprawie. ![]() rudy błazen z druhem
|
|
jakie ma znaczenie na co mu te pieniadze sa potrzebne. Nie mnei oceniać jego i jego powodu dla których znalazł sie w takiej sytuacji. Natomiast jezeli ktos prosi o pomoc a ja ja moge dać to daję bez zastanowienia się i weryfikowania tego. W tym konkretnym przypadku nie spotkałem sie aby byłi oni niekulturalni a ich zachowanie było takie nachalne. Kasia..
|
|
Nigdy w życiu nie podjęłabym się pracy opiekunki, gdyby proponowano mi wynagrodzenie poniżej 800zł miesięcznie (przy 8 godz. 5 razy w tygodniu). Opieka nad dzieckiem to praca, często cięższa niż inne. Niemowlęta często trzeba nosić, mają kolki, ząbkują. Dzieci większe to wulkany energii, wymagają uwagi, pomocy, wychowania. Nie mówię nawet o odpowiedzialności na takiej posadzie. Jeśli ktoś nie może zapłacić opiekunce godziwej pensji, to może niech pomyśli o pomocy rodziny lub po odłoży karierę na bok i zostanie w domu. Bycie matką nie oznacza odcięcia od świata. Z dzieckiem można wyjść, to nie kula u nogi. Najgorsze jest to, że Polska nie dba o matki. Sama jestem mamą półrocznego łobuza. Tu gdzie mieszkam państwo pomaga mamom, dostają co miesiąc pieniądze, więc nie martwią się o zakup mleka, czy pieluch. Nie śpieszą się do pracy. 3 letnie dziecko idzie do przedszkola, a wtedy dopiero mama o niej myśli. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
tez uwazam ze lepiej odkladac niz placic dla zus ![]() rudy błazen z druhem
|
|
ja już od wielu lat słyszałam ZŁE info. o weterynarzu z ul.Krótkiej . Omijałabym go szerokim łukiem. polecam dr. Leończaka pozdrawiam Kasia..
|
|
dołujące jest to, że np pielęgniarki pracują po 30-32 lata w szpitalu na jednym oddziale a w wieku 55 lat zostają zwolnione i wysłane na zasiłek! Taka oto wdzięczność i wielka łaska
|
|
A między nimi nowe rondo.
|
|
Hej mam pytanie idzie ktoś na studium kosmetyczne lub fryzjerskie do tej szkoły lub chodził do tej szkoły : http://www.osz.edu.pl/ Chciałabym się coś wiecej dowiedzieć o tej szkole :) Czy warto tam iść i czy jest łatwo czy trudno :)
|
|
Konsultacje w pisaniu prac dyplomowych http://www.facebook.com/pages/Konsultacje-w-pisaniu-prac-naukowych/308675285831487?fref=ts kontakt: pomoc_studentom@interia.pl gg: 38287001
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |