Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Powstaje unijny katalog „nowej żywności”. W menu suszone robaki solo lub jako składnik ekokotletów |
wysłali koce i opłatki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Powstaje unijny katalog „nowej żywności”. W menu suszone robaki solo lub jako składnik ekokotletów |
a to siostry szwagra brata syna przyrodniej siostry ciotecznej kolega z pracy ma tam jaki problem ..
|
|
Re: Powstaje unijny katalog „nowej żywności”. W menu suszone robaki solo lub jako składnik ekokotletów |
interesuje mnie tel samsung galaxy sIII, a orange dało na starcie najniższą ofertę za aparat, dlatego chce u nich zostać ale zdaje sobie sprawe z jakości ich usług .Jak jeszcze coś dorzucą od siebie to bedzie dobrze. nigdy nie negocjowałam brałam co dawali, teraz chciałabym to zmienić stąd mój post, bo jak mowię ze zrezygnuje to na nich nie robi żadnego wrażenia
|
|
skoro tak ,to całkowicie zmienia postac rzeczy,taki sterownik naprawiaja w sterownikowni, hehe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |