Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
De.wotka rozbiła małżeństwo |
wszystkie zbiórki tak sie kończą, szczególnie te organizowane przez kosciół i Caritas .ciekawe ile kasy przekazal kosciól jak zbieral dla ofiar tsunami w Japoni.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: De.wotka rozbiła małżeństwo |
Do Białegostoku i będzie luzik.
|
|
na rynku operatorów sieci komórkowych zaczyna się gorączkowy ruch. Ostatgnio polawiło się wiele nowych planów taryfowych a i dobre telefone oferowane są w śmiesznie niskich cenach. Proponuje odstawić wszelkie uprzedzenia i bacznie obserwowac to co się zaczyna na tym rynku dziac po to aby wybrac sobie to co najlepsze a przede wszystkim to co komu pasuje. rudy błazen z druhem
|
|
Chcę zmienić system operacyjny na Windows 7,gdzie mogę tego dokonać?
|
|
Ofertę za aparat? Lepiej patrz na ofertę abonamentową do tego aparatu, bo wyjdzie na to, że po skończeniu minimum 2 letniej umowy za kwotę, którą wpakowałaś w ich abonament kupiłabyś kilka takich samsungów. Kasia..
|
|
|
zapytaj na sosnowej
|
|
Troche te ktatkowania i wieszanie sie w momencie kiedy cos intetesesujacego to porazka za darmo to nic dobrego nie bedzie
|
|
fanka, z tom co żeśta dżefka sadzili, motkem naprafia takie żecy!
|
|
z tego co słyszałem w Łomży mają wyłączyć 17 czerwca ale planują z kilka lat urochomienie telewizji hybrydowej Kasia..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |