Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Żądają od świata respektu dla kato-bolszewizmu |
A najlepsze to ze nic nie musze!!! Jak mi potrzeba to ładuje konto za 100zł miesiecznie a jak nie trzeba to nie ładuje...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Żądają od świata respektu dla kato-bolszewizmu |
Dzięki Fantic za radę - być może skorzystam, fajnie że napisałeś bo nie wiedziałam że istnieje coś takiego :) *piotrek* też właśnie mam zamiar przejść na kartę i ładować po 25zł, ale podobno można w ten sam sposób wziąć zetafon i też ładować po 25zł, i to to samo i to ale w zetafonie dostaję telef za 1zł
|
|
7.5 to dostaje się za staż w orange.
|
|
Co czlowiek to kazdemu co innego pasuje trzeba isc zobaczyc ja to osoboscie kupilem sztange lawke i hantle no troche krazkow mam w sumie i wygoda i nie trzeba.placic
|
|
Za Stokrotka na Ks.Anny.
|
|
caffe deptak na Farnej
|
|
Najlepiej na kanale samemu zmienić,wtedy wiesz co masz.Olej od lat kupuje Orlenowski Platinum,jak sporo moich znajomych którzy mają więcej pojęcia o tym ode mnie. Jeżdżę na nim samochodem po 20 tys od wymiany do wymiany ,zrobiłem różnymi autami setki tys km i nigdy nie było jakiegokolwiek problemu.
|
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Pepe rzeczywiście przygoda :D Tylko na ognisku mi w gałęzie nie wleź, żeby się znów nie zaklinować ;D z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |