Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jesli glosowales na konfederacje, powinienes poczuc sie doceniony |
Investor bardzo trafiony przykład brawo. ***** ***
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jesli glosowales na konfederacje, powinienes poczuc sie doceniony |
Witam. poszukuję lokalu na 10-15 osób żeby zorganizować Sylwestra w towarzystwie grupki znajomych.Czy może ktoś wie o jakimś lokalu ewentualnie gdzie organizują jakiegoś Sylwestra w miarę rozsądnej cenie ?
|
|
DŁUGO SIĘ ZASTANAWIAŁEM NAD ZAKUPEM SAMSUNGA LECZ KIEDY GO KUPIŁEM JESTEM NIEZMIERNIE ZADOWOLONY.JESLI MASZ PYTANIA W SPRAWIE TEGO TELEFONU TO BEZ PROBLEMU MOZESZ TUTAJ DO MNIE NAPISAC.
|
|
jw.
|
|
KURCZAK
|
|
terrorym - przeczytałam z uwagą i niestety nie wywnioskowałam tego, co piszesz. Owszem dentyści dają mniejsze stężenia, chyba właśnie ze względu na to, że nie każdy dobrze zniesie 35% stężenie. Ale przecież dentyści nie mogą i nie zabezpieczają dziąseł do wybielania, bo chyba nie da się tego zrobić. szanelko - gdzieś właśnie czytałam, że 1 strzykawka na dwa razy :) I może faktycznie, jak mniej dasz do szyny to mniej tego pójdzie na dziąsła i będzie lepiej. Powodzenia i trzymam kciuki :)
|
|
Heh, sorki, dopiero dojrzałam, że z rozpędu odpowiedź napisałam nie z mojego nicka, tylko siostry, był automatycznie zalogowany na kompie. W każdym razie to powyżej to ja - zielona biedronka :) ***** ***
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |