Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak sie pastuchom i innym kalim tworzy wspomnienia.. |
ha ha dlatego pewnie zwalniają pracowników. Więc nie jest to pwód do paniki ale szansa dla Was na sukces. Wszak to niebywała okazja strojąc głupie miny załapac się na konkretna posadę. ***** ***
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak sie pastuchom i innym kalim tworzy wspomnienia.. |
Fantic, nie podejście profesjonalnego ekonimisty. Tylko zwykłego przeciętnego klienta, a to właśnie taka osoba ocenia w jaki sposób za każdym razem była obsługiwana. Nie spotkałam się z miłym potraktowaniem, a raczej warczeniem i znudzonym wzdychaniem. Nie wiem jak jest w innych oddziałach. Ja byłam klientem na Niemcewicza i natykałam się za każdym razem na pewne 2 charakterystyczne starsze panie doradczynie w okularach. Nie polecam.
|
|
ja posiadam S III od lipca i bardzo polecam po jakimś czasie wcale nie wydaje się on taki duży a poza tym telefon to igiełka nie tnie się nic i jest baaardzo szybki polecam :P jedyny minus w nim to plastikowa obudowa ***** ***
|
|
ognisko lepsze... a tak serio to moze naprawde by to zrobic ,tylko ze juz mrozy so potenzne >L ( ktośiek
|
|
Akkka Wydechy naprawia gość na Senatorskiej (pomiędzy Placem Zielonym a Sikorskiego)
|
|
|
Jak się pośpieszysz to jeszcze się załapiesz na wycieczkę do skansenu w Ciechanowcu.
|
|
Gdzie znajdę aktualny rozkład jazdy bo na stronie MPK niestety jest stary rozkład?
|
|
Macie może namiary na jakąś firmę która zajmowała by się doprowadzaniem do porządku zarośniętych łąk ? Chodzi mi o wycięcie chaszczy i krzaków i wyrównanie terenu . Numer telefonu jakiś albo adres bo w internecie nic nie ma
|
|
Skansen Travel z Nowogrodu.
|
|
trochę podróżuję, polecę biuro, z którego zawsze korzystam Acapulco Travel na Starym Rynku, maja wszystkich touroperatorów, więc więcej ofert Ci zaproponują. Można napisać maila-odpowiedzą
|
|
ale temat dotyczy PKO BP, a nie pozostałych banków.
|
|
Dyskusja, która się ostatnio odbyła w ratuszu na temat tego czy modernizować i przebudowywać stację paliw przy ulicy Wiejskiej przypomina jako żywo tę zamieszczoną w poniższym linku: http://www.youtube.com/watch?v=grfGC-t5-JM No i jak w tym kraju ma być dobrze... :) rudy błazen z druhem
|
|
Jasiek w nocy ma być +6 stopni :) Gdzie te mrozy? :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |