Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tak zwana izba dyscyplinarna SN po 12 godzinach przerwała obrady w sprawie Tuleyi. |
nie wiem jak jest w lomzy, ale w warszawie nie pozwalaja chodzic w sukince po salonie z obawy przed wybrudzeniem, za to przymierzalnie sa bardzo duze :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tak zwana izba dyscyplinarna SN po 12 godzinach przerwała obrady w sprawie Tuleyi. |
imprezowa jak mogą mieć drogie wycieczki skoro nie są touroperatorem, tylko biurem agencyjnym? Ceny takie jak na necie, dodam jeszcze, że wiedzę mają ogromną, więc coś ściemniasz STRANSKY
|
|
Re: Tak zwana izba dyscyplinarna SN po 12 godzinach przerwała obrady w sprawie Tuleyi. |
Byłam w pewnym lokalu na kawie z koleżanką. Fajny wystrój, super klimat wszystko super. Zamówiłyśmy kawę i usiadłyśmy w części ogrodowej lokalu. Pani, która na obsłużyła podała nam kawę. Wypiłyśmy kawę, zjadłyśmy ciacho, ta sama kobieta w między czasie zdążyła posprzątac nasze filiżanki. W pewnym momencie zrobiło się nam chłodno wiec postanowiłyśmy z koleżanką przesiąśc się do cieplejszej częsci lokalu. Usiadłyśmy a w chwilę później ta sama pani podała nam menu co nas z koleżanką zdziwiło, ponieważ już wcześniej wypiłyśmy kawę. No ale zignorowałyśmy to.Pomyślałyśmy, że może podala nam je gdybyśmy jeszcze zechciały coś zamówic. Po chwili kobieta wróciła i zapytała się nas czy czegoś nie podac. My grzecznie odmówiłyśmy a w tym momencie kobieta oznajmiła nam, że jeżeli nic nie zamawiamy to musimy opóścic lokal. My zdziwione przypomniałyśmy jej, że wcześniej przecież siedziałyśmy w ogródku i zamawiałyśmy już kawę. Ona powiedziała , że niestety nie możemy "siedziec przy pustym stoliku".Więc miałyśmy opcję albo coś jeszcze zamówi albo wyjśc. Wyszłyśmy bo nie miałyśmy ochcoty nic więcej zamawiac. Musze przyznac, że było to nieprzyjemne i poczułam się urażona. I tu moje pytanie czy muszę w takiej sytuacji opuścic lokal czy mam prawo w nim pozostac? Dziwana sutuacja.. Trochę tak jakby chciała nas tą "prośbą" zmusic do złożenia kolejnego zamówienia. ktośiek
|
|
ja też polecam i porodówkę i poporodową :) opieka serdeczna, bez fochów i bez żadnych suwenirów
|
|
marysia80 albo jesteś panem albo scamem usej nie ma 51 jeden stanów:) no szkoda że te forum nie ma capczera bo by wyeliminowywało kilkunasytu debili//
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |