Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ot przykrość. Łódzkie. Ksiądz śmiał się z pandemii. Zachorował na COVID |
Ja miałem z 3 razy pod rząd "najki" za ok 300-350zł, kupowane w różnych miejscach. W jednych po jakimś miesiącu zaczęła podeszwa piszczeć smiesznie, jakby w nich jakaś woda się zebrała, dwie inne pary po ok. 2-3 miesiącach miały poobdzieraną skórę od wewnętrznej strony na wysokości paluchów. Zaznaczę, że nie robię w nich nie wiadomo czego, nie gram w nich w piłkę, ale też nie szoruję szczoteczką przy każdym zabrudzeniu. Po prostu od dnia zakupu chodzę w nich dzień w dzień. Oczywiście o reklamacji można zapomnieć, bo jak wyżej wspomniano, wg. sprzedawcy niby używam ich niezgodnie z przeznaczeniem. Postanowiłem nie inwestować tryle i kupić tym razem coś innego... W ręce wpadły proste, leciutkie buty diversa cena dość wysoka jak na ten sklep, bo 2 stówki. Po dwóch miesiącach codziennego użytku puściły szwy... O reklamacji można pomarzyć. Teraz czaję się na zimowe timberlandy, wydatek ok 550zł. Ciekawe co tym razem mnie czeka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ot przykrość. Łódzkie. Ksiądz śmiał się z pandemii. Zachorował na COVID |
dr Bandzul to bardzo dobry i sympatyczny lekarz. prumulka skąd wiesz, że czeka na łapowki? Za wizytę prywatną płacisz i albo Ci ta kwota odpowiada albo wybierasz innego lekarza
|
|
raczej gdybym miala ostateczna przymiarke to jakos bym sprawdzila ja, nie wiem po salonie nawet chodzila tam i z powrotem i sprawdzala kazdy detal i przeciez nie zostrawiasz jej tylko od razu zabierasz do domu,a bynajmniej tego dnia gdy suknie nawet 3 dni przed slubem zabierasz do domu to ja mierzysz i sprawdzasz.
|
|
no prosze mrs solis ma podejście profesjonalnego ekonomisty rudy błazen z druhem
|
|
Nie. Projekt skierowany jest do: 1.osób niepełnosprawnych; 2.rodzin wielodzietnych; 3.rodzin z dziećmi niepełnosprawnymi 4.usamodzielniających się wychowanków rodzin zastępczych i placówek opiekuńczo-wychowawczych; 5.osób bezrobotnych; korzystających ze świadczeń pomocy społecznej. Projekt kierowany jest do mieszkańców powiatu łomżyńskiego.
|
|
jak poszedł ci rozrząd to iskra będzie i owszem ale w kieszeni !!!
|
|
problem w tym ze tam nie ma gdzie pochodzić po salonie bo jest strasznie ciasno, to malutki salon, a przymierzalnia taka ze w niektórych sukniach ciężko się odwrócić żeby dokładniej obejrzeć. a w domu to już raczej nie ma czasu na sprawdzanie, zresztą jeśli coś jest przygotowane profesjonalnie to powinno być ok, a nie panna młoda ma się jeszcze dzień przed ślubem zastanawiać co zrobić z suknia jak nie jest odpowiednio dopasowana... od tego są panie które biorą tyle kasy za suknie żeby ja dopasować do figury i wzrostu klientki
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |