Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ot przykrość. Negował istnienie koronawirusa. Zmarł na COVID-19 |
nie marudz nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ot przykrość. Negował istnienie koronawirusa. Zmarł na COVID-19 |
bob pewnie miales silnik w dobrej kondycji Kasia..
|
|
Pepe-szaa! ja zawsze pokuty miałam krótkie..pewnie dlatego żem o wszystkim księdzoju nie mówiła..on taki sam człek jak i my, po co mu wszystko gadać....:P
|
|
|
Przez neta gadżety zamawiaj, bo osobiscie to kicha trochę...:P nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
maly opiernicz nie jest zly heh ja w czasie pierwszej ciazy lezac na patologii wkurzylam sie na poppe i jak szedl korytarzem to glosno to skomentowalam kolezankom ktore mnie odwiedzily i co? Pozniej pan dr przyszedl przeprosil i odp na wszystkie moje pytania
|
|
Porod jak porod, kazda kobieta odczuwa inaczej, a co do opieki na sali porodowej to mysle, ze zalezy tez od tego ile kobiet w danej chwili rodzi. Ja akurat bylam sama to wszystkie byly skupione na mnie. Po urodzeniu dziecka jest dobra opieka (chociaz tez zalezy od pielegniarek/poloznych) . Pielegniarki przychodzily do mnie pytaly jak sie czuje itp itd , dawaly kroplowki, leki a polozne tylko do malenstwa. Uczyly karmic, przebierac itp
|
|
pyskata to ja jestem i po chwili zakłopotania, wzrokiem, na jej mężu pokazałam miejsce, które w sklepie mnie interesowało, i a do tego mały komentarz i pośpiesznie się ze mną pożegnali.
|
|
nie wiem czy to zbieg okoliczności że trzy osoby polecające Panią Monikę mają na swoim koncie po 2-3 posty? ;) ale i tak dziękuję, sprawdzę
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |