Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Minister Czarnek ogłosił powołanie nowej dyscypliny naukowej - biblistyki |
Jakie dokumenty i skąd mogę pobrać dokumenty potrzebne do uzyskania karty motorowerowej?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Minister Czarnek ogłosił powołanie nowej dyscypliny naukowej - biblistyki |
2 wie osoby podobne dosię na forum odnalazły dzięki internatowi.. Ciekawe co pomiędzy nimi się narodzi.
|
|
no bo o to tu chodziło ...Autor: CXRSa1 (---.ovh.net) rudy błazen z druhem
|
|
pepe-szaa+jasiu_śmietana= zabawa do białego rana!!! ale jusz nie! on chop nie jezd! znajdzta sobie koguś inszego, którny Wam to jamprezje uszykuje! silna to ja jezdem ale nie gupia! dfuch proszka jakiegoś pod sanki sypali mnie bendom a ja mam ciongnońć? może jeszcze batem poganiać mnie bendzieta? rezygnacje ja złożyła i nafet na kolanach byśta mnie prosili, to nic z tego! niech jasiu organisatorem guwnym zostanie i pokaże, że cóś zrobić umnie, a nie psuć tylko fszystko potrafi! i niech zaspiewa tak pienknie jak ja! zabawy Wam sie odechce! widzita? ani opału ani wystempuf artystycznych nie potrafi Wam zapwfnić! A może się mylę? jasiu! wykaż się! POWODZENIA!!!
|
|
moim zdaniem super pomysł, jednak lepsza lokalizacja byłaby w Łomży, ale chętni i tam dojadą. Wszystko kwestia opłat za takie przedszkole, zważywszy ze na Wojska Polskiego przy Agrobiznesie koleżanka płaci 90zł za dziecko za cały dzień
|
|
Fantic to co radzisz ? Daj wskazówki, zamiast krytykować. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |