Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
JarKacz ukrywa się przed światem |
trzeba najpierw opłacić coś tam - chyba osiemdziesiąt parę złotych - w wydziale komunikacji, żeby zaczęli wyrabiać prawko
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: JarKacz ukrywa się przed światem |
Ja jestem w pracy i tez pisze bo w telofonie mam neta w domu jsk pisze to cyfrowy polsat mam na laptopie a i wifi jest jeszcze to jak mozna sadzic po tym cxy sie pracuje
|
|
Dziękuję za wszystkie informacje.
|
|
Nowowiejska? Przestań. Prywatnie cacy, ale w szpitalu to pełna pogarda dla pacjenta i rodziców. Nieprzyjemna jest okropnie;/
|
|
acha! green zielonoka ja do szkuł wysokich nie chodziła, bo czasu nie mniała. w mowie i pisaniu co od niekturych, co tu siem wysławiajom lepsiejsza jezdem! a na bule gowy to kobiety sfoje sposoby majom, ale Ci tu napisać nie mogem, bo nie wiem ile lat temu nazad, bocian Cie na świat pszynius! coby mnie tu kto o denemorazylowanie młodoch posondzić pohopnie nie mniał ohoty! pozdrawiam!
|
|
super! :) a tak się martwiłam....teraz trzymam kciuki za dwie pozostałe dziewczynki:* ***** ***
|
|
MASAKRA !!!!
|
|
Ty siem robciu pod Transpondera nie podszywuj! bo Ci nawet to słowo nie pasuje! "Masakrunia" - to bardziej do Ciebie pasujem!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |