Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tak to się robi, a w tutejszym eurokołchozie nie inaczej. |
To norma tam ale i Niuniek ma racje promocje to tam tak naprawdę nie promocje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tak to się robi, a w tutejszym eurokołchozie nie inaczej. |
Naprawa przez wymianę. Ja wymieniałem matrycę w serwisie przy Przykoszarowej. Koszt wymiany to około połowy wartości całego telewizora (u mnie ok. 600 pln). Ja miałem prawie nowy telewizor na gwarancji i dla mnie to było najtańsze rozwiązanie.
|
|
Kartofelki marcepanowe. Gdzie są?:>
|
|
Ja wymieniałam matrycę w laptopie Toshiba. Koszt chyba, jeśli dobrze pamiętam, ok. 600 zł. Matrycę (nową) kupiłam na Allegro, sama wymiana w Speedzie na ul. Dwornej.
|
|
Biedronko, ależ oczywiście, że tak ! Tylko dziś muszę dać odpocząć swoim dziąsłom, bo niestety są w fatalnym stanie, ale jutro lub pojutrze kontynuuję kurację. Chyba wiem dlaczego tak się stało z tymi dziąsłami... Wychodzi na to, że zawartość strzykawki wystarczy na dwa wybielania, a ja wczoraj wycisnęłam całość. I dlatego żel po prostu wypłynął. To nic ! Eureka! :) Następnym razem będę mądrzejsza! a co do efektów, to wczoraj w świetle domowym byłam rozczarowana, dziś uważam, że jednak ząbki zmieniły odcień. Jakby nie było doprowadzę kurację do końca.
|
|
Dostał i owszem,ale co innego i teraz chowa się przed niektórymi bo mu wstyd.
|
|
Można zrobić z paneli.Ładnie wygląda.Na kanty można poprzykręcać kątowniki metalowe jako stopnice.
|
|
jasiu, Ty mi tu znkuf dymnych nie puszczaj, tylko muf, co z tem ciongnikiem, chop jesteś czy nie?! przecie fanka na rowerku, ani ja pod pachom tego nie przyniese! wyngiel cienżki jezd. a stacha to ja prosiła nie bende, bo on dugo do ałdicy fsionść nie da rady!
|
|
na mój ból głowy to chyba nic nie pomoże Pepe-szaa! :P ale za to Ty z Jasiem napewno się porozumiecie bo podobnie gadacie ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |