Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ks. Henryk Zieliński: Jestem ozdrowieńcem. Leczyłem się amantadyną |
Dzięki wszystkim za podpowiedz związane z tym tematem. A do ciebie fanka bocianka mam prośbę: stul ryj.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ks. Henryk Zieliński: Jestem ozdrowieńcem. Leczyłem się amantadyną |
dobrze, przepraszam :) chylę czoło. Sama pracuję z ludźmi. Trudna i niewdzięczna praca :) powodzenia
|
|
HEHE JAKIE JAJAA
|
|
NOWY DWÓR MAZOWIECKI - Lotnisko Modlin 8:50; 12:50; 17:50; 4:15 Ze strony Żaka... wyjazd z Suwałk. rudy błazen z druhem
|
|
Kupowałam tam siodełko
|
|
Z teściowej na... Ech już się pogubiłem :>
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ajam ma racje całymi dniami leci reklama note 2 który ma większy wyświetlacz, poza tym jeśli ktoś chce dużo dzwonić to co mu po smartphonie jak bateria szybko się rozładuje . Na chwilę obecną sIII i One X to dwa najlepsze telefony na androidzie .
|
|
Witam Byliśmy w DENTOLANDZIE na ul.Sienkiewicza Jest to gabinet przystosowany do leczenia tylko dzieci, a co do znieczulenia to nie byłam przekonana czy zadziała. Zresztą konsultowałam się z moją Panią dentystką ( nie leczy ona akurat dzieci) i poradziła mi ten gaz i nie żałuję. Mieliśmy dwie wizyty i za drugim razem moje dziecko samo chętnie szło. Jednocześnie mieliśmy leczone 2 ząbki, gaz i zapłaciłam 180 zł myślę że to nie tak dużo. Ja sobie chwalę.
|
|
Dzięki bob za info.
|
|
kebab?w Polsce nie-ma Kebabu sa bulki z kurczakiem lub wolowina,to nawet jest niepodobne do kiebabu tylko tak sie nazywa kebab u nas w Polandi.
|
|
elektryk , mechanik - podejrzewam rozrusznik , cewke???!! Kasia..
|
|
czy ktoś może zna tzw domowy sposób na zdjęcie simlocka z telefonu
|
|
Treść jest ukryta
|
|
zależy jaki model i marka telefonu...
|
|
to gdzie ten kebab ?
|
|
jeśli rozrusznik to nie powinien kręcić, czyli przekręcasz kluczyk - zapalają się lampki i dalej nic a jeśli cewka to przekręcasz kluczyk - zapalają się lampki - rozrusznik kręci - silnik nie odpala za mało danych a zatankowałeś w ogóle? :P
|
|
Stokrotka Łomża praca chciałabym spróbować tam się zatrudnić ale z tego co słyszałam to nawet są dni że praca jest nawet przyjemna . Lecz przeraża mnie pewien fakt głupich zasad rozumiem że jest praca ale podobno kobiety siadające na kasach siedzą tam przy okazji wysuwania towaru do krawędzi półek czasem nawet 10-12 h nie mając możliwości nawet się napić wody bo to "PODOBNO POWODUJE ICH NIE EFEKTYWNE LICZENIE" . A już o potrzebach fizjologicznych nie wspominając. Dodatkowo w ciągu tego całego dnia do późna pracownik ma tylko 15 minut przerwy w co zwątpiłam bo przecież na 8 godzin pracy jest tego czasu o wiele wiele więcej. Dodatkowo podczas rozmowy dowiedziałam się że jest zakaz zakupów dla pracowników czy na przerwę czy po pracy w tym sklepie co spowodowało , że troszkę mnie to rozśmieszyło trochę zdziwiło bo przecież skoro nie mogłabym tam robić zakupów to pójdę do konkurencji na te zakupy. Znów z innej strony usłyszałam że panie kierowniczki jeśli ma być wizytacja bądź inne jakieś osoby które dokonują kontroli sklepu mogą nakazać zostać po godzinach tu śmiesznie zabrzmiało ''CHARYTATYWNIE" dodatkowo stan techniczny sklepu jest zerowy dlatego tak mało kas jest czynnych no i często będąc na zakupach te oczekiwanie na to żeby ktoś skasował tam produkt nieraz byłam w takiej sytuacji że stałam w kolejce nie wiadomo ile czekając na tą panią kierownik chyba lub nie wiem kto to wkurza mnie ( zapewne nie tylko mnie) by wykasowała jakiś produkt a kolejki gigant no i znów wina kasjerek. a kolejny minus to ten smród towarzyszący działu mięsnemu trochę odpycha a jedna z ofert pracy to właśnie ten dział . Czy mógłby ktoś wypowiedzieć się kto tam pracuje lub pracował trochę obawiam się tego co wyżej napisane a jednocześnie potrzebuje pracy a wiadomo tonący to nawet brzytwy się chwyta ogólnie myślałam jak pierwsza osoba mi mówiła że to jakiś blef ale zwątpiłam gdy pytałam kolejne.
|
|
Podaj imei,simlock na jaka siec? i czy tel z Polski?
|
|
Za mniejsze pieniądze, a ta sama klasa i wydajność galaxy S II rudy błazen z druhem
|
|
Dobra stacja. Obsługa i paliwo ok. Powinna zostać. Że też ta Patologia Obywatelska zawsze wymyśli jakiś przepis żeby tylko coś zlikwidować.
|
|
Zakaz zakupow przez pracownikow?? Po pracy czesto na szybko przed zamknieciem sklepu robilam tam zakupy i z tego co widzialam pracownicy normalnie pod koniec pracy przychodzili do kasy ze swoimi zakupami... Jesli chodzi o reszte to nie mam pojecia STRANSKY
|
|
przekrecam kluczyk -lampki sie swieca a ona ani mru ,mru!!!!!!pewnie rozrusznik ale i doczytalam sie ,ze to moga byc szczotki w rozruszniku! i dlatego "malpa nie kreci"!! ktory mechanik przyjedzie i sprawdzi - bo jak mam dojechac??---masakra i rozpacz . Pomozcie a zwlaszcza prosba do mechanikow. STRANSKY
|
|
wpis : Szczepionkowe zagrożenia dla polski – Tadeusz Chołda Adres URL: http://prawdaxlxpl.wordpress.com/2012/10/10/szczepionkowe-zagrozenia-dla-polski-tadeusz-cholda/ Zamieszczone : 10/10/2012 at 15:06 Autor: Jacolo Tagi : szczepionki, Tadeusz Chołda Kategorie: Anty NWO Read more of this post (http://prawdaxlxpl.wordpress.com/2012/10/10/szczepionkowe-zagrozenia-dla-polski-tadeusz-cholda/) Add a comment to this post: http://prawdaxlxpl.wordpress.com/2012/10/10/szczepionkowe-zagrozenia-dla-polski-tadeusz-cholda/#respond -- WordPress.com | Thanks for flying with WordPress! Zarządzaj subskrypcjami https://subscribe.wordpress.com/?key=22700fd7335fb1c60aebccf92e869e5c&email=jurmath%40o2.pl Unsubscribe: https://subscribe.wordpress.com/?key=22700fd7335fb1c60aebccf92e869e5c&email=jurmath%40o2.pl&b=LaSU%7EbrkqoR1auOQWEX%7Ee%2C%3DHutrI6KS9it7jXfugX1aVY%3FDMVv
|
|
http://dakowski.pl//index.php?option=com_content&task=view&id=4515&Itemid=53
|
|
Czy Ty wogle byłaś u nich na rozmowie? Jeśli chodzi o przerwę masz 30 minut a nie 15. Zakupy? Jak najbardziej pod koniec pracy każdy ma prawo dogadać się z innymi i na 5 minut wyskoczyć na szybkie zakupy. To wcale nie problem. Charytatywne zostawanie po godzinach? Nigdy takiej bajki nie słyszałam. Kto mądry robił by nadgodziny za free? Brak możliwości wyjścia do toalety? A co robić po siebie masz? Wodę w ukryciu pić? Śmieszne. Nigdy tam nie pracowałam, ale mam znajomą, która tam pracuje już od tylu lat i nigdy o czymś takim nie słyszała. Sama mnie nawet zachęca żebym tam spróbowała :) rudy błazen z druhem
|
|
idz w wolnej chwili do szpitala na szybie przy wejsciu na ginekologie (pierwsze pietro) jest cala rozpiska co trzeba zabrac itd a na necie tez sa listy i mozesz sie na nich wzorowac a jak ja rodzilam 16 miesiecy temu i rodze za 2 miesiece hehe bylam bardzo zadowolona na poloznictwie trafilam na super babke ktora mi pomagala we wszystkim i ogolnie super na korytarzu leza wkladki do dyspozycji pacjentek fajnie jest zabrac jakies ciuszki dla dzieci ktorych nie bedzie ci szkoda zostawic w szpitalu dla innych dzieci
|
|
Cewke łatwo sprawdzić, ale skoro Ci rozrusznik nie kręci to nie jest wina cewki tylko rozrusznika. Sprawdź czy klemy nie są zaśniedziałe i czy żaden przewód nie wisi luźno przy klemie . rudy błazen z druhem
|
|
też chodzę do gabinetu na sz. zambrowską moze tam i biedniutko ale czysto, jak wczesniej chodziłem do gabinetów prywatnych to dostawałem gratis syyyyfa- opryszczka potem leczyłem ok.miesiąca kremami z apteki
|
|
Rozumiem wasze zburzenie itp ale to teraz jest od pewnego czasu inaczej troszeczkę tak przynajmniej zostałam poinformowana przez jedną z aktualnych pracownic. Niewiem czy to prawda ale tak oficjalnie się nie tego nie mówi ale zmiany kierownicze nastąpiły i są naprawde rygorystyczne aktualnie zasady. Ale no mówię widzę że aktualnie na ich szybach są ogłoszenia i chciałam zasięgnąć informacji zanim cokolwiek zacznę. Noi różnie info i opinie są. A z tym zakazem zakupów to chodzi o to że jeżeli chcesz przed pracą zakupić cokolwiek na przerwę to niestety ale nie ma takiej opcji aktualnie jest zakaz dla pracowników. A z tymi 30 minutami to tylko chyba osoby z grupą ogólnie 15. ale no trudno zobaczymy jakto bendzie
|
|
Boże, widzisz i nie grzmisz. Dziewczyno, z takimi bykami nawet do sprzątania bym Cie nie zatrudniła! może coś przegapiłam, bo ciężko się to czyta, brak przecinków, ogólny chaos wypowiedzi, 7 letnie dziecko lepiej by to napisało wasze zburzenie?? Niewiem?? jakto bendzie?? Kasia..
|
|
|
Nie będzie stacji zbudują wam następna biedronkę pod blokiem!!! Tak u nas jest! Wszystko zlikwidować i narzekać ze nie ma pracy
|
|
Aż oczy bolą od Twoich błędów ortograficznych , a Twoja składnia woła o pomstę do nieba, ale nie chodzi o to. Ja Jestem jak najbardziej za tym, że ludzi należy traktować z szacunkiem i godnością, ale czy nie uważasz , że poszło to trochę w nie tą stronę co trzeba? Ja odnoszę właśnie takie wrażenie. Nie obstając nawet za stroną właścicieli, można stwierdzić , że właśnie zrobiłeś im to samo, o co sam ich skarżysz, bo padło w ich kierunku wiele obraźliwych słów, pomijając fakt czy na nie zasłużyli czy nie. Postępujesz w ten sam sposób, za który chcesz sądzić ich.
|
|
problem ludzie jest w was to wy wszyscy zamkeliście się w domkach ,rozmawiać potraficie tylko przez komputer ,wylewać swoje smutki na forach ,dążyć i pragnąć rzeczy które są mało istotne ,dziś pragnienia młodego człowieka to przedewszystkim super fura ,szpan , komóra ,impreza zakraplana piweczkiem ,jak macie pomysły ,to inwestujcie pieniądze w fabryki dajcie ludziom prace ,ludzie na zachodzie ,do tego co mają dochodzili pracą ,nie stachem przed jutrem ,pieniądz robi pieniądz ,a nie konsumpcja a to fura a to telewizorek 46 cali a to komóreczka ,to w sami nakręcacie sie na coraz wieksze wydatki ,to wy młode pokolenie jesteście coraz bardziej nie zadowoleni pasywni ,zapytajcie się ludzi którz przeżyli wojnę ,co jest najważniejsze i jak żyło sie kiedyś ,wypisujecie że niczego tu niema ,a czyja to wina ,czy uczestniczycie w życiu ,oczywiscie że nie bo macie komputerki i komóreczki ,telewizorki ,i tp. popatrzcie na to kto wami rządzi ludzie minimaliści ,ludzie którym pieniące skapują za nic z nieba i do bardzo duże pieniadze i o co oni mają sie martwic oni już wszystko mają pełne konta i znajomosci i mozna życ żyć żyć
|
|
twoja jest za to wyjątkowo poprawna Cie po prostu gdy się śpieszę , to najczęściej gubię i robię błędy . ALE SŁOWA SĄ DLA CIEBIE WYJĄTKOWO NIE ZROZUMIAŁE BEZ OGONKÓW I ZNAKÓW INTERPUNKCYJNYCH A JA NIE POTRZEBUJE PORADY ORTOGRAFICZNEJ . Proszę o wypowiedzi które mają cokolwiek do powiedzenia na temat.
|
|
moze kolezanka cie nie lubi i tak ci odradza, aby z toba nie pracowac ;] albo jakas konkurencja szykuje otwarcie swojego sklpu ;] strata czasu strata siedz w domu i nie pracuj, pisz na forum [; kobieto pomysl, zawsze mozesz zrezygnowac z tej pracy po tygodniu albo miesiacu rusz swoje 4 litery i idz do pracy to odechce ci sie pisania takich glupot albo lepiej nie bo robie tam zakupy i nie chcialabym aby ktos taki mnie obslugiwal na dziale miesnym !
|
|
a pokolenie 30, 40 lat co pokazuje ? Młodsze pokolenia (od 20 do 26 gdzies) nie podlizuja sie szefom, jak WY, choc sa wyjatki. Zjawisko glownie dotyczy kobiet, mezczyzni sa bardziej solidarni. W Łomzy ludzie za 1100 wyplaty sa gotowi sie zjesc, kablowanie na porzadku dziennym i to glownie przez pokolenia 30+. zalosne .... STRANSKY
|
|
hahaha siodelko ,to dopiero przyjemnosc
|
|
magdalena1 Kurcze strata czasu to właśnie to że ty piszesz dziwne rzeczy czy ja pytałam cie o to czy ty chcesz zebym cie obslugiwała? a jak chodzi o te biedronki to teraz tez pare osób pytałam i rzeczywiście pozytywnie mówiono o tych sklepach .
|
|
Mi się zdaje że dostał kuratora i zakaz na komputer do końca semestru jak nie poprawi ocen w szkole za swoje wpisy :)
|
|
Jak chodzi o sklepy RTV I AGD to zwycięża MEDIA EXPERT
|
|
Czesc:) Nie chce, aby moj laptop sie poniszczyl, dlatego wpadlem na pomysl dokupienia sobie naklejek:) Czy ktoras firma w Łomży zajmuje sie tego typu rzeczami?:) O co mi chodzi: http://allegro.pl/naklejka-naklejki-skin-na-laptopa-2-1-gratis-i2709306508.html
|
|
nie warto pracowac,lepiej sponsora poszukaj sobie jak jestes atrakcyjna i dobra w te klocki hihihi.
|
|
Jeśli ks. Henryk Zieliński undertale yellow otwarcie opowiadał o swojej drodze do zdrowia i leczeniu amantadyną,
|
|
Skąd Wy bierzecie te wszystkie rady? Jak się okazuje n ie samą pracą ludzie się bogacą.
|
|
One tip for playing Block Blast is: Try to create groups of blocks of the same color. When you can, try to clear a single color, this will help expand the playing space and create opportunities for combo chains.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |