Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Komisja Rady Europy do spraw wyboru sędziów Europejskiego Trybunału Praw Człowieka odrzuciła wszystkich polskich kandydatów na sędziego ETPCz |
Nagraj siebie, to będzie dopiero widowisko....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Komisja Rady Europy do spraw wyboru sędziów Europejskiego Trybunału Praw Człowieka odrzuciła wszystkich polskich kandydatów na sędziego ETPCz |
kobiete bić chceta?!!!
|
|
Re: Komisja Rady Europy do spraw wyboru sędziów Europejskiego Trybunału Praw Człowieka odrzuciła wszystkich polskich kandydatów na sędziego ETPCz |
wole nowa stacje niz ten bałagan z tymi garazami nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
hehe to powinienes miec nick LALUŚ Borys-50
|
|
a bo ja jasiu nie wiedziała, że takie spotkanie miejsce posiadało! to bym przyszła, bo kalesonuf trocha to ja mam. zimowo poro, jak mrozów dużo najdzie to ja je przyodziewam! a kiełbasa była na tym towarzyskim zlocie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |