Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jakie to proste... |
my! ja wyszczekana jestem i drogo bym nie wzięła!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jakie to proste... |
w mowie i pisaniu lepsiejszego w Łomży nie znajdziesz! a co najwaszniejsze! benduf nie robie w pisaniu!
|
|
szanelka hmmmm. nie znam Ciebie wiec powiem tak. Zadaj samej sobie Kim Jestem i co robię na tym pokręconym świecie? Jak poznasz samą Siebie będziesz patrzyła na świat pozytywnie.....
|
|
dziewczyno! jakie żarciki?! jestem poważną kobietą, żoną i matką 8-rga dzieci i bzdury mi nie w głowie! naucz się czytać ze zrozumieniem! obraził się, bo napisałaś, że chcesz majstra tylko z Łomży, a dopiero pózniej, że i z Konarzyc być może! ja zadzwoniłam, bo ja znam numer do niego, a Ty nie! a kominki to on stawia wszędzie, bo jest znanym i rozrywanym fachowcem! teraz obrażony nie tylko p.Władek, ale i Ty! i co Wy sobie myślicie? że to ja mam teraz Was przepraszać?! a nie zawracajcie mi d... waszymi kominkami! i bądz tu dobrą i chciej pomóc, to tak ci podziękują!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ja bym chciała taki kalendarz w formie arkusza , to chyba taki format a2 , wydaje mi sie ze fajnie by wygladał
|
|
Maruda nie zmienia to faktu że ktoś dał plamę raczej.
|
|
CXRSa1 to że sie czasami celowo nudzę nie znaczy ze nie patrzę pozytywnie na świat :) po prostu czasami ludzie mnie zadziwiaja w negatywnym znaczeniu :) i nawet to ze teraz leje za oknem, a ja prostowałam rano wlosy nie jest w stanie sprawic ze bede pochmurna jak niebo :) pozdrawiam i milego dnia
|
|
kup na allegro i popros kogos o alikację. Ja nakladałm siostrze i z czanego zeszla do ciemnego brązu.
|
|
Poreda dobry ale drogi. Najlepiej zadzwoń do poru i spytaj ile wezmą.
|
|
Jest znak wys. 3 metry? Jest . Polak mądry po szkodzie jak zwykle.
|
|
to jest Polska.
|
|
36 zł za personalizowany kalendarz to drogo? Dotego fotokubek za złotówe? Sprawdź ceny na Łomży koleżanko za takie kalendarze wpierw a potem się wypowiadaj. Na allegro są po 28 zł z marnego papieru + przesyłka, więc czy tak taniej wyjdzie to nie wiem. To jest właśnie nasze miasto każdy by coś chciał fajnego tylko najlepiej za darmo :), a później kupuje na allegro w podobnych pieniądzach zamiast zostawić kasę u nas w Łomży. I się dziwimy że później u nas w mieście nic kupić nie można ... ano nie można bo nikomu się nie opłaca nic robić. Co do tematu to kalendarz personalizowany A2 w łomży będzie problem. Ponieważ to duży format a dwa że pojedyncza sztuka. I można to wydrukować na ploterze ale wpierw musiałabyś zobaczyć czy efekt będzie Ci się podobał. Koszt takiego kalendarza to około 20 żł. Pozdrawiam
|
|
SPRZEDAM ROWER Stevens Aspin 2011r. Full Ultegra 6700 + Easton Vista SL 8.5kg http://oi50.tinypic.com/264o180.jpg
|
|
:-) Niestety na 40m zrobiło się trochę ciasno na "galopady", oprócz 4 osobników ludzkich jest jeszcze psina kochająca spokój a tu takie czarne pędzi po plecach goniąc warcząco-miałczące łaciate:-( Sytuacja jest nie do zniesienia i boję się że jeszcze trochę a powitam sąsiadów z 3 piętra.
|
|
Chciał sobie chłopina drogę skrócić to i skrócił :):):) Niema o co robić hallo :):) ***** ***
|
|
Polecam Panią której biuro znajduje się przy biedronce na ul Dwornej. Korzystałam kiedyś z jej usług, miła, życzliwa babka i wcale aż tak dużo nie wzieła :)
|
|
Brzoze - bo potrzebuje jedynie do kominka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |