Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nowy stopień wojskowy |
no to masz kłopot kochanieńka suczka koniecznie do sterylizacji, szczeniaki jak odrosną również to się narobiło hoho, masa kasy na to Ci pójdzie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nowy stopień wojskowy |
ja sie nudze
|
|
Poszukuję niedrogiego i dobrego notariusza możecie kogoś polecić???
|
|
Niestety najbliższe dni również nie zapowiadają się zbyt dobrze pod względem pogody. Chętnie bym pojeździł, ale nieuchronnie zbliża się zima :(
|
|
Niedrogiego? Każdy łoi ile wlezie tzn. ile taksa pozwala ... Kasia..
|
|
drzewko_szczęścia! aż się popłakałam z radości! jesteś moją 1-szą fanką! co prawda, wcześniej maruda się we mnie zakochał, ale on jakiś taki niestały w uczuciach jest, znika gdzieś po nocach i co najgorsze z tym Morfeuszem się zadaje! no ale na siłę to ja ich rozdzielać nie będę, a no i tego swojego kurdupla musiała bym się pozbyć, a przyzwyczaiłam się już trochę do niego! zdjęć na razie jeszcze nie zrobiłam, ale daj jakieś namiary, to Ci chociaż autografa podeślę! pozdrawiam Cię i wszystkie inne drzewa!
|
|
mam pasje, ale teraz za szybko robi się ciemno żebym mogła się jej poświęcić. Przykre, ale muszę stwierdzić ze druga część Twojej wypowiedzi dotyczy i mnie.
|
|
jasiu_śmietana sąsiad Cie podpieprzy do straży miejskiej zapalenie oponami wlepią Tobie tysia mandatu..
|
|
michaelvip2@gmail.com Proszę napisać krótką informacje na owego maila dot. stopnia rozpoczęcia takich korepetycji. Student profil matematyczny z doświadczeniem korepetycji matematyka-chemia - fizyka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |