środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wreszcie kara dla Głódzia!

Playa polecam :) A co do Orange zastanawiam się, czy Ci, którzy mają u nich abonament nie mają przypadkiem możliwości zerwania umowy bez ponoszenia konsekwencji. W końcu Orange nie wywiązuje się z umowy, skoro nie można się nigdzie dodzwonić i są ciągłe problemy z siecią. Myślę, że warto by podpytać kogoś kto się na tym zna.

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wreszcie kara dla Głódzia!

Quattro klub łomża czy zwyczajna speluma?byłem tam ze znajomymi wczoraj,hamscy ochroniarze na wejściu nie wpuszczali tłumacząc że jest dużo ludzi a za chwile jak ktoś przyszedł to wchodził bez problemu,wielu ludzi czekało przed wejściem a oni jak chcieli to wpuszczali a jak nie to nie,na dodatek widziałem że do jednego nawet łysy wyciągał łapy,z tego co wiem to wszystko tam drogie i jeszcze łache robią żeby kogoś wpuścić,jest wiele innych lokali co bez problemu można wejść,współczuje tym którzy przyjechali tam z poza łomży,byłem tam pierwszy i ostatni raz!!!

przyjdzie czas ze będą wpuszczali wszystkich jak leci...

Piesek jest w schronisku.Po kwarantannie,jeśli właściciel się nie zgłosi będzie czekał na nowy dom.

dziekuje bardzo

Zdaje się, że to miasto jest administratorem, więc może do UM.
Jednak to jest darmowe i trudno mieć pretensje ale zgłosić warto, bo może nikt nie wie, ze to nie działa, a może masz bana ?

Do wiosny wytrzymam ale jeśli się nic nie zmieni, to wiadomo co ..

rudy błazen z druhem

U mnie tez strasznie ostatnio nawala :/

Na Poznańskiej koło dawnej fabryki mebli nia polecam bo są to tandeciarze robią na odp....dol i więcej z ich usług nie skorzystam

ja tam nic nie wiem o zadnym kebabie i nie rozumiem o co chodzi z to trujko .. ???

tereska25 nie godzi się do Cb mówić Pani, bo mimo, że nie wiem ile masz lat to śmiało można rzec, że do tego tutułu nie dorosłaś; jeśli jesteś dorosłą osobą, to konkretnie zdeprawowaną i myślącą według zwierzęcej inteligencji, która nasuwa Tb tylko sex do płytkiego rozumu; nie pozwolę sobie tych ludzi obrażać, bo ich znam i wiem jakimi są osobami!

Oj nawet nie mam sily tego komentowac :) Chyba PANI bledy z mlodosci sie przypominaja?

udzieli Ci, ale pod zastaw

Witam, pytanie jak w temacie. Polećcie mi dobrego adwokata, sprawa pilna. Dziękuję.

Auta pod um w lomzy sa tak parkowane ze panowie z tv lomza wjezdzaja na chodnik a mistrz parkowania to czarne audi. O co tu chodzi???

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org