Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Katastrofalna sytuacja w ratownictwie medycznym. „Jest taka rozpierducha, że wam się w głowach nie mieści!” |
jesteś taka pewna, że od wczoraj zaszłaś ????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Katastrofalna sytuacja w ratownictwie medycznym. „Jest taka rozpierducha, że wam się w głowach nie mieści!” |
Masakra... bym dodać zapomniał.
|
|
Re: Katastrofalna sytuacja w ratownictwie medycznym. „Jest taka rozpierducha, że wam się w głowach nie mieści!” |
o co Ci chodzi?? ja ich baardzo dobrze znam i mimo to nie podam żadnych numerów;d jeśli chcesz coś od lokalu to do nich dzwoń; numer do "Wenecji" jest ogólnie dostępny; jesteś z 2lo i wiąże się to z wczorajszym półmetkiem?
|
|
hahahhahahhahahahahahahahahahaha, nie badz smieszna :) i nie zycze sobie, zeby mnie ktos tutaj obrazal. Ze Ty tak postepujesz, nie oznacza, ze inni rowniez. Z reszta nie po to zostal otworzony ten post tutaj, zeby siebie obrazac, wiec pohamuj, a jezeli nie masz takich informacji, ktore moga mi pomoc, to za przeproszeniem Zamknij sie :)
|
|
"Arecki123" Nie, nie jestem z IILO i moje pytanie nie wiąże się z wczorajszym półmetkiem? Po prostu mam swoje powody, dla ktorych zadalam to pytanie :) ale dzieki za wiadomosc, w szczegolnosci za uswiadomienie 'tereska25', ze jej komentarze sa nie na miejscu.
|
|
zwalony jest ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |