Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Znowu rekord! na pohybel katolsom |
czyli co polmozi, jezeli dobra opinia to tylko pracownik, jezeli zla to klient? i nic innego nie przyjmujecie do swiadomosci?. W kazdym normalnym klubie jest selekcja i nalezy do tego przywyknac.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Znowu rekord! na pohybel katolsom |
u mnie też przez 1/2dnia nie działało
|
|
zależy do kiedy masz umowę i ile zarabiasz z tym pytaniem najlepiej udaj się do banku, a wcześniej możesz sprawdzić w internecie, są specjalne porównywarki, może znajdziesz szczegółowe info
|
|
super, dzieki. mam nadzieję, że pojawi się ktoś, kto będzie w stanie odpowiedzieć na moje pytanie.
|
|
a u mnie jakoś bez problemu
|
|
ogólnie fajny lokal, mila atmosfera ale ochrona i obsługa (poza paniami przy barze) rzeczywiscie kiepska. koleżance kurtke nawet przewiesili na inny numerek i byl problem - najpierw nie chcieli oddac a pozniej kazali sobie zaplacic... smieszne.
|
|
może ktoś "sypnie", ale podawanie nazwisk hmm to jednak chyba trochę niefajne. Spróbuj tam przedzwonić
|
|
To są tylko niektóre zawody z listy zawodów, które dostają kredyty nawet bez umowy na stałe. I wcale nie są to zawody lepiej zarabiające...
|
|
Czy w związku z licznie powtarzającymi się awariami można wypowiedzieć umowę?
|
|
Wybacz . Myślę że nie zrozumiałam twojego zamysłu. Pozdrawiam ciepło
|
|
kelner to też mężczyzna, a mamusia to powinna dziewcze uświadomić, że z dupą nie ma żartów
|
|
Nie zajrzałem dziś na forum i samotnie przebyłem 50 km :) Minus taki ze poważniejsza kąpiel należy się rowerzykowi a nie mi - woda błoto... ale sympatycznie :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |