czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Moralny nakaz głosowania na PiS.

No
masz racje!
Najlepiej to usiasc na dupie i siedziec, bo i tak nic nie wyjdzie
Masz super tok myslenia

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Moralny nakaz głosowania na PiS.

A z ktorego roku jest ta wrx sti o ktorym mowicie? Byc moze w maju, ale jak cos to pod koniec bedzie w Lomzy srebrna wrx z 2004 :D Zgadnijcie czyja sese :]

z postu na post przekonuje sie bardziej ze hans jest albo jednym z tych kucharzy albo ma jednego z tych kucharzy u siebie w domu :)))
Po pierwsze skoro uwazasz ze mnie znasz i jestes o tym przekonany to zapraszam na piwo.Chyba nie musze podawac adresu .
Po drugie twoje przekonanie ze jestem kobieta swiadczy o tym ze masz jakies urojne stany lekowe bo pewnie jakas ci za skore zalazla .
A cyrk to ja mam jak czytam twoje urojenia

Dzieki bardzo.

pieżpa

Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.

Mimo, że jest informacja o tym wypadku na portalu 4lomza podaję ją do wiadomości na forum, może nie wszystkim chciało się tam zajrzeć.

Tragiczny w skutkach wypadek wydarzył się dziś rano w okolicach Bożejewa na drodze pomiędzy Wizną a Łomżą. Na prostym odcinku drogi samochód osobowy marki Seat Cordoba z nieustalonych przyczyn zjechał z jezdni i z ogromną siłą uderzył w przydrożne drzewo. Na miejscu zginęła kobieta – kierowca samochodu.
Dokładne okoliczności wypadku nie są znane. Nikt nie widział jak do niego doszło. Na miejscu cały czas pracuje ekipa policyjnych specjalistów.

Seat jechał od strony Wizny. Prawdopodobnie przyczyną wypadku była nadmierna prędkość.

Ofiarą wypadku jest 30-letnia mieszkanka Białegostoku.

Od początku roku na łomżyńskich drogach zginęło już 7 osób, rok temu w tym czasie dwie. Rannych w wypadkach w tym roku zostało już 41 osób, rok wcześniej o 10 mniej.

Na zdjęciu poniżej widać co pozostało z samochodu, jak nie dostosuje się prędkości do warunków panujących na drodze.

Pod linkiem poniżej można obejrzeć więcej zdjęć z tego wypadku.

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=7171

Zbych

ok, tylko tam nie ma piwa.

a widzisz, jednak się przyznałaś, że chciałabyś mnie zapinać, więc krąży w tobie pedalska krew, hehe, a nazywasz innych swoim imieniem cioto...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org