hmmmm Ja jak czytam, te wasze komentarze broniące tych pseudo szefów, to mi się niedobrze robi. Madamm ,że w które wakacje pracowałaś jako pokojówka? Bo nie kojarzę Cię ( mimo że nie pracuję już tam mam dobry kontakt z niektórymi osobami i czasem odwiedzam ich tam)to po pierwsze ,po drugie żadna pokojówka nie wytrzymała tam długo, po trzecie jedzenie może i dobre fakt, ale szefostwo wyzywało, wyzywa i będzie wyzywać pracowników i szkoda że nikt z klientów nie obstaje za pracownikami, a niejednokrotnie miały miejsce dantejskie sceny przy ludziach!i po....... nikt tam nikogo nie okradał chyba że te wstrętne szefostwo ślizgające się na czyjejś dupie i odniosę się do gazety :skoro dziewczyna była nieśmiała, nie uśmiechała się, nie nadawała się do tej pracy, a jej chłopak już wcześniej założył forum to po co przedłużyliście jej umowę tak drodzy szefowie po co????,kolejną rzeczą jest to iż osób jak widać jest więcej które się ubiegają o przepraszam, więc drodzy czytelnicy spójrzcie prawdzie w oczy i zastanówcie się kto kłamie, a kto mówi prawdę i nie konkurencja ma tu swoje pięć minut ,lecz pracownicy skrzywdzeni przez tych bezdusznych ludzi, gdyż u konkurencji nie widać by ktoś zakładał fora i się jednoczył! Więc do dzieła udowodnijcie im że prawo jest prawem.Trzymam wraz z mężem za Was kciuki i liczę na waszą wygraną przed sądem.