Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sławomir Mentzen: Państwo zawiodło. Statystyki są porażające |
fakt zapomnialem dodac o jaki mecz chodzi :) Mam na mysli łomżyński mecz UKS Jedynka :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sławomir Mentzen: Państwo zawiodło. Statystyki są porażające |
zaraz, zaraz bo nie kumam pisałeś anonimie, że jest na emeryturze i do szpitala wróciła na dyrektorski stołek. teraz piszesz, że w innym zakładzie profity dyrektorskie zbiera. znaczyło by, że z 3-ch kas pobory bierze! jak dla mnie, to trochę w zeznaniach się plączesz!
|
|
Dobrze policzyłes, widać niektórym tak można
|
|
Dobrze by było, aby teraz ZUS wykazał "czujność"......
|
|
wcześniej było za 400 he, za taką cenę to można na allegro kupić nowe
|
|
dziękuję życzliwym za pomoc, pies się odnalazł, temat do zamknięcia, dobranoc Kasia..
|
|
Witam widziałam takiego psa przed 23 na sikorskiego byłam ze swoim psem więc go nie wołałam ale widać było że kogoś szuka pobiegł za straż mam nadzieje że się odnajdzie
|
|
blaszak w Ł jest jeden, rodowity wie o która piekarnie chodzi na Nowogrodzkiej, wiata też jest dobrze opisana
|
|
hobbit wybacz,ale mi BLASZAK kojarzy sie ze sklepem na przeciw Qube, przy CTO... Wiec, nie pisz "rodowity", gdy tak jak pisal gadatek, jest duzo miejsc o identycznej nazwie , jaka ktos sobie nadal. Idac tym tropem, czy jak ktos powie ze idzie do DOMu to idzie do Ciebie do DOMu?:)
|
|
jasiu- 3 (czy, jakbyś liczb po polskiemu nie znał) razy czytałam ten Twój pamiętnik! i nadziwić się nie mogę, że jeszcze tacy wierni faceci są na tym świecie! ale gdzie dzisiaj, to znaczy wczoraj, się podziewałeś? znajdz lepiej jakieś dobre uzasadnienie,bo podejrzewać zaczynam, że Ty może ze stachem 8ileśtam na kebabie w jego audicy urzędowałeś!
|
|
tak blaszak przy CTO , na ryneczku jest sprzedaz chleba i zaraz wybieram sie po zakup.Zytni bez zadnych "udziwien" , pieczony w duzych blachach ,sprzedawany na kg - tzn kupisz tyle ile chcesz. najwazniejsze ze "bebechy" po nim nie bola:)) Kasia..
|
|
kurczak gotowany(drobno krojony) plus marchewka gotowana , troszkę ryżu gotowanego - małe porcje 3 razy dziennie.jeśli piesek ma ochotę na więcej mozesz dać mi łyżkę twarogu, ja daję serek wiejski psom,jajko na twardo rozdrobnione i karma sucha (specjalnie dla małych piesków) mleka nie dawaj bo będzie miał rozwolnienie, tylko wodę :)
|
|
Po to masz ten zawór, żeby regulował dopływ ciepła, tj. otwierał go albo zamykał kiedy trzeba. Jak dasz na "2" to się włączy dopiero kiedy temperatura w pokoju spadnie poniżej jakiegoś poziomu. Jak chcesz, żeby grzał cały czas, to go odkręć całkiem od grzejnika. Będziesz miał wtedy pełny dopływ jaki aktualnie daje węzeł cieplny, zależnie od temperatury na zewnątrz. W domku będziesz miał wtedy bardzo ciepło (i pusty portfel na wiosnę) ;-D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |