Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
brudne nogi De.wotki |
?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: brudne nogi De.wotki |
Praktycznie wszystkie czynne.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Zawsze tak jest , ze cudze chwalicie a swoje......az tego swego wam kiedys zabraknie i jest wrzask. Nie mozna wszystkich lekarzy, pielegniarek i salowych wrzucac do jednego worka.
|
|
dzieki za info
|
|
Treść jest ukryta
|
|
póki co niema informacji ,niema psa, to i nagrody niewidac... dziękuję za pomoc szczerze zainteresowanym
|
|
A ja przebrałem się za okres i się spózniłem :):):):) To dopiero było strachu :):):):):)
|
|
właśnie ja mało takich wózków widziałem a poza tym jak go zobaczę to będę wiedział ze to mój
|
|
z niemieckim to tylko british i linguo
|
|
Do Ani
|
|
ja zrobiłam tak: psa mam dużego i na łańcuchu stoi łańcuch do budy przymocowany a buda jest na kółkach... i Bandyta szczęśliwy i ja mam spokój!
|
|
Rozpoczynając temat nie miałem na myśli pielęgniarek. One wszystkie wykonują swoje zadania jak najlepiej i na nich się tylko w tym szpitalu oszczędza, zarabiaja marne pieniądze. Pani Dyrektor zamiast się wstawić za swoja grupą zawodową zajęta jest sama sobą sprawując równiez funkcje dyrektorską w innym zakładzie pracy. Dyrekcja udaje, że tego nie widzi, a może również ma w tym jakiś interes????
|
|
Do schroniska trafił półroczny (?) biały pies w typie samojeda, śliczny. Ciekawe czy komuś się zgubił przez przypadek, czy celowo?
|
|
No więc trzeba będzie udać się tam. ;) Dzięki Wam. :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |