środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zgodnie z planem?

wez najlepiej niech CI jakis dobry kierowca wytlumaczy wszystko i pokaze bo 3 x nie zdac to ja nie wiem,powiedz na czym nie zdales te 3 x ???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zgodnie z planem?

Przy Alkoholach Świata na Piłsudskiego na pewno jest otwarte

to jest standard u nas, nieraz też jeździłem i szukałem innej dyżurującej niż w grafiku

a ja nic nie polecę bo już mam dosyć po kilka Lelek na światłach i co każda rusza to silnik zdechł a ty czekaj i czekaj

Nie żebym się wymadrzał, ale czy nie można buło pomysleć o tym wczoraj ? skoro zona po operacji? rozumiem wypadek ale operacji ......

Ja tydzien temu w niedziele pojechalem na kazanska zeby zobaczyc ktora apteka ma w ten dzien dyzur. No i wyczytalem ze na bema (tylko tam nizej, blizej cto). No wiec pojechalem tam, a tam ani zywej duszy he. Wiec pomyslalem ze na Gielczynska podjechac zobaczyc. A jak, akurat byla otwarta. Ciekawe jak to jest z tymi dyzurami co nie.? Ktos powinien beknac.

Dyżur w dni powszednie trwa od godziny zamknięcia apteki do godziny 7.00 dnia następnego. W soboty, niedziele i święta dyżury aptek rozpoczynają się od godz. 16.00.

na dwornej dziś jest czynna do 22.00

za darmo pod mostem sa jeszcze miejsca wolne,bez oplat ale idzie zima i moze byc troszke zimno w nocy.

żabka na południu

w zeszły piątek wymieniałam w zakładzie obok dawnej fabryki mebli na Poznańskiej.
do wymiany opon kolejka! a olej od ręki! nawet chwili nie czekałam!

3,5 litra + filtr + robocizna= 96zł! {olej z beczki}

miło, sympatycznie i błyskawicznie!

Masakra ...

Masakra ...

Treść jest ukryta

można dobre kuipić tylko trzeba braĆ względem najwięcej kupionych

Molasar czemu się tak napinasz? Opinie na temat pracy w tej firmie słyszało się od niejednej osoby, osobiście uważam ze to co gadają ludzie a jak jest faktycznie to wiadomo... może byc różnie. Ale skoro ludzie tak mówią, to chyba coś w tym też musi byc, czyż nei tak?

nie wiem, nie bedzie naliczany juz nowy okres umowy?

warka haha

witam czy ktos korzystał z kart telegrosik do rozmów ze stacjonarnego na komórkę do Niemiec? Duzo się płaci się za taką rozmowę? i kto za nia płaci, czy obie strony czy tylko osoba dzwoniąca i opłata pobierana jest z karty?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org