Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
#otwieramy |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: #otwieramy |
Która apteka jest dzisiaj czynna
|
|
http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=554793&t=554793
|
|
jak grasz na poziomie trudnym to obraz sie robi jasny, przejdziesz kilka misji to zniknie w innym przypadku ustaw na łatwy poziom to wtedy obraz bedzie normalny proste jak but !!
|
|
.....pierwszeństwo, pierwszeństwo..... Czasami ważniejszy jest tzw. zdrowy rozsądek i myślenie. A tego trochę brak. A chociażby odzienie maskujące w formie szaro- czarnych szyneli, świetnie wkomponujących się w otoczenie szczególnie we mgle i mroku.....
|
|
Możne ktoś zna właściciela tej suczki ?
|
|
Generalnie nie polecam Panów Ś. z Podgórza działającego teraz pod firmą Pani Anny D. słyszałam, że mieli jakieś problemy z prawem i że nie warto sobie robić problemy bo poźniej jest się ciąganym po policji czy aby się zdawało anie kupiło prawo jazdy.
|
|
Czacha czego ja słucham hmmmmm.... tego co ludzie słuchają po chałupach bo nie ma takiego lokalu żeby można zabawić się przy takiej muzie:)))
|
|
przydałby się chodnik, chociaż jakaś ścieżka czy coś
|
|
http://www.facebook.com/PodRatuszem
|
|
aż się płakać chce.... ALe co się dziwić nastawieniu takich ludzi di zwierząt, jak są tacy, którzy własne dzieci mordują
|
|
na dwornej do 22.00
|
|
Te psy nikogo nie atakują. Wręcz przeciwnie są nieufne i nie zbliżają się do ludzi. Dużo (aż za dużo) osób je dokarmia, widać walające się różnorodne jedzenie. Gdyby te psy nie były przekarmiane wtedy łatwo by było zgarnąć je do schroniska. Dostałyby smaczne jedzonko ze środkami uspakajającymi i łatwiej byłoby je złapać, a tak dalej pozostaje problem. Za pomoc w złapaniu tych piesków kierowniczka proponuje 100 zł za psa, oczywiście ze swojej kieszeni.
|
|
Mi się wydaje, że umowa przechodzi w umowę na tzw czas nieokreślony. Możesz ją zerwać w każdej chwili, licząc się z okresem wypowiedzenia. Pójdź do salonu, albo skontaktuj się telefonicznie z biurem obsługi.
|
|
A ile kosztuje karta? Sa jakies budki telefoniczne w lomzy? Zadko kto ma domowke..
|
|
a dowóz za ile? Borys-50
|
|
Słyszałem,że całą Waszą siódemkę posadzili w jednej celi i najbardziej z tego jest zadowolona rzepicha,bo nigdy takiego brania nie miała,nawet na weselu swojej wnuczki.
|
|
Te szkoły ktore wymieniłas niczym się nie roznią od pozostałych moze tylko duzymi banerami oraz wysokimi cenami. A wszystko zalezy od nauczyciela jak swoją wiedzę potrafi najlepiej przekazac uczniowi oraz o samego ucznia i jego zdolnosci wchłaniania tej wiedzy. Ja z doswiadczenia mogę polecic szkołę EEC ktora miesci się na Mickiewicza na przeciwko szoły nr7.
|
|
http://tablica.pl/oferta/silownia-caly-sprzet-na-czesci-ID1Lzc7.html
|
|
afera o dyżurach aptek już była, ale widać niewiele to dało, trzeba sprawę znowu nagłośnić!!!!
|
|
Ja mogę śmiało i z czystym sumieniem polecić P. Agatę Podolak. Gabinet ma na Ks. Anny w tym bloku na przeciwko Hali sportowej.
|
|
A bez świateł i odblasków też można?
|
|
Masakra ...
|