Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
0-22 odszedł z De.wotką |
Genia dziwna jesteś. Pisałam że pamiętam, że to były chyba Rutki gdzieś obok Zambrowa. A żebyś była bystrzejsza to byś widziała że podałam link na końcu posta z którego skorzystałam. Ale nie umiejąc czytać do końca to i logicznego myślenia nie ma co wymagać :) Pozdrawiam :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 0-22 odszedł z De.wotką |
ja również polecam :) a jeśli chodzi o towarzystwo to powinno być wiekowo zróżnicowane. Mam zastrzeżenia tylko co do obsługi, w ogóle nie zwracają uwagi na to co dzieje się na parkiecie i rzadko sprzątają ze stolików. Poza tym naprawdę jest ok
|
|
A mi się wydaje , że obsługa za często sprząta ze stolików, nawet nie do końca wypite piwko :) A co się dzieje na parkiecie ?
|
|
dla mnie jedyna różnica między dancingiem w quatro a dancingiem w qube to zapach. W qube czuć młodość, a w quatro czuć starym truchłem i naftaliną.
|
|
czcicie trochę szatana ? Już pół usa tonie w jego spermie :)
|
|
100-200 zł max moim zdaniem
|
|
Luke_O swoją drogą aż mnie zaciekawiłeś 'tą' yam caffe bo faktycznie ile razy tam byłem to paragonu nie dostałem a z tego co wiem to obowiązkiem każdej firmy jest wręcz wepchnąć klientowi paragon bo inaczej przy kontroli mogą nawet chbya do 10 000 zł wlepić mandat czy cos takiego ale myślę po prostu że kontrole skarbowe pracują do 16.00 i są to państwowe firmy którym nie płaci się za nadgodziny i dla tego w yamie jest tak ale w sumie właściciel yamy jest ok i płaci też ludziom ok zatem lepiej nie drążyć tego tematu niech sobie zarabia a co mu tam :)
|
|
Kolega za ok 33 m2 płaci 380 + czynsz + rachunki.
|
|
Na Poznańskiej chętnie wynajmują studenci z PWSIiP, więc spokojnie po 700zł plus media za dwa pokoje weźmiesz
|
|
audi maszyno moja ty jestes jak zdrowie.. ten tylko sie dowie kto cie straci ten sie nie wzbogaci "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
ma ktos 2 wolne miejsca ??
|
|
a tak na poważnie, to nie możesz "wyrwać" talentu z zespołu Juli? zdolne dzieciaki!!! i nie tylko. na taki Twój post, to tacy domorośli artyści Ci się pozgłaszają, jak ja!
|
|
jestem chętny ! tylko musisz dogadać się z moją żoną a łatwo nie będzie :)
|
|
allegro
|
|
pepe nie jedz
|
|
oj jasiu, jasiu z tą Twoją polszczyzną! nie wiem, czy troszczysz się o moją linię, czy nie chcesz abym z Martinem w trasę ruszyła?
|
|
na tej stronie są dyżury aptek http://www.lomza.pl/index.php?k=48 a dziś czynna jest : Apteka „Medicines” , ul. Kazańska 10/7, tel. 86 218-17-57
|
|
Witam, Mieszkam na przeciwko po lini prostej w Janowie, mam takie pytanie w jaki sposób można normalnie spokojnie dojść do Łomży ? Przecierz od Janowa to wogóle jest "masakra". W kierunku Ostrołęka-Łomża prócz samochodów osobowych non stop jeżdżą TIR-y. Kilka lat temu była robiona tu nowa droga lecz ktoś zapomniał ,że chodnik też by się przydał nie mowa już o drodze rowerowej. Wydaje mi się że porównując sytuację w Kupiskach z dojściem do Łomży a sytuację w której z Janowa trzeba dojść do Łomży to i tak w Kupiskach jest bardziej bezpiecznie. Ponadto bardzo dużo ludzi uprawia se tu działeczki rekreacyjne tzw...Działkowicze Ci ludzie też chętnie skorzystali by z chodnika. Co do wypadków to na trasie od Łomży do Ostrołęki dochodzi praktycznie co 2 dzień. Non stop słychać sygnał karetki jadącej w kierunku Ostrołęki. Niejeden pieszy został już potrącony idąc do Łomży no nie wspomnę o tym,że jest tu sporo zakładów pracy. Jeżeli ktoś projektuję drogę lub modernizację drogi to chyba naturalnie powinien zaprojektować i chodnik..... Pozdrawiam
|
|
martinoakson pewnie bym na gostka nie zwrócił uwagę bo on jest wokalisto jazzowym krotko rzecz ujmując starszy pan umie się odnaleźć:)))) A tak promuje go gostek z dużej stajni:))) http://www.youtube.com/watch?v=6IA5MwYX9GA&feature=relmfu ps. kiedyś była bardzo dobra amerycka strona nazywała się "juma" tam szybciej byś odnalazł potrzebną:) Tobie osobę tylko gdzieś znikła z sieci.
|
|
W polskich wioskach,również na miejskich podwórkach to codzienność : http://vod.pl/uwaga-badz-bratem-nie-katem,97931,w.html#play
|
|
Oferuje samodzielnie wykonane bombki ze wstążki. Niepowtarzalne, ręcznie ozdabiane bombki, które ślicznie wyglądają zarówno położone na świątecznym stole, jak również powieszone na choince. Każda z nich jest unikalna i może różnić się pod względem kolorystycznym, układem wstążek. Szczególy ustalamy indywidualnie :) Wiecej informacji uzyskają Państwo pisząc na e-maila Bombeczkowo@wp.pl
|
|
może wiecie, czy dziś ten sklep jest otwarty? albo jakiś inny gdzie można kupić alkohol np wino, wódka?
|
|
gdzie kupię?kto podpowie :) "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
szukam taniego mieszkania z rodzino na południu a z ogłoszenia są drogie place 600 i szukam w podobnej cenie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |