Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nadzwyczajna kontrola CBA u Obajtka trwa. Są już pierwsze wyniki. |
Jak szuka przez Internet chłopaka na studniówkę to pewnie słabo urodziwa :P TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nadzwyczajna kontrola CBA u Obajtka trwa. Są już pierwsze wyniki. |
po jednym wpisie o ocene wygladu trudno, wiec po co takie wypowiedzi... 185cm wzrostu i wiecej ;p studniowka nie jest w 3
|
|
Martin! możesz! i powodzenia Ci życzę! i też bardzo serdecznie Cię pozdrawiam! p.s. ja nie mogę, bo mój stary nie puści mnie na światowe wojaże.
|
|
Zespół dobrze się spisuje, muzykę grają różną. Lokali z muzyką dedykowaną tylko dla młodzieży jest w Łomży dostatek, imprezy dla ludzi w wieku 40+ odbywają się tylko w tym lokalu. Do właściciela - trzymać tak dalej a zespół jest naprawdę super. Potrafią grać różne rzeczy, od walca po najnowsze przeboje. Jeśli przy Disko Polo ludzie się dobrze bawią, o niech będzie Disko Polo. Widziałem tam też sporo młodych ludzi i nie narzekali. Pozdrawiam TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Ja dziś też potrzebowałam leków z apteki i pojechałam na Kazańską około godz. 20.00 , była czynna.
|
|
podróż około 10 rano a koszt to dorzucenie się trochę do paliwa.Oto numer do kontaktu:516 452 953 Łukasz
|
|
Więc w jaki sposób się o nich dowiedziałeś? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
CXRSa1 ..jeżeli już piszesz coś na blogu,to wyrażaj się jasno i czytelnie.Twoja wypowiedz jest klasyką,bez kurtuazji wysławiania się.Proszę z takim nie zatańczysz kulturalnie.....
|
|
no maruda! już po 5 gr od łebka ukręciłeś! no tak! wszędzie idzie zarobić!
|
|
oj tam :) 5 gr. w tę a w tę strone :):) Lomzyniacy i tak byli nad wyraz ,,chojni " :):):) ***** ***
|
|
Na polską komórkę tam się nie opłaca dzwonić.Są tam takie sklepy jak ALDIK w tym sklepie można kupić kartę startową do telefonu komórkowego.Karta nazywa się ALDITALK karta startowa kosztuje 12 euro i masz 10 euro na rozmowy,wtedy z polskiej komórki na orange dzwonienie wynosi na ten numer 30gr/min.Wiem bo sam jeżdzę co miesiąc i do mnie żona właśnie dzwoni na taki numer i naprawdę się opłaca.Sprawdzony sposób.Nie każdy może kupić kartę sim to telefonu w niemczech,ale akurat tą kartę może kupić każdy inne karty można kupić jak ma się meldunek w niemczech.
|
|
maciek:) A ty jako jedyny jeszcze nie byłeś na widzeniu :) TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
musli potrafi zalozyć temat na forum, a skorzystać z google juz stanowi problem. zatem pytaj dalej,powodzenia, ja juz znalazlem nr ,ot tak z ciekawosci.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |