Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wyszło Szydło z Obajtego |
Mam ważny apel do pieszych idących z Kupisk Starych do Łomży......Zakładajcie kamizelki lub inne odblaski bo poprostu Was nie widać. Codziennie rano jeżdżę tamtędy do pracy i niemal codziennie mijam słabo widocznego pieszego. Teraz rano jest ciemno taka pogoda beznadziejna plus ciemny strój zero odblasków i do nieszczęścia bardzo blisko. Rozumiem że tamtędy chodzicie i nie ma chodników musicie po ulicy ale bądźcie widoczni!!!!!! Taka kamizelka kosztuje parę złotych a może chronić Wasze zdrowie i życie!!!! A może jeszcze apel do radnych..... zamiast wydawać kasę na byle bzdety zrobilibyście ludziom na tym odcinku chodnik i ścieżkę rowerową tu chodzi o zdrowie i życie!! ![]() rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wyszło Szydło z Obajtego |
Zamknąć ulicę dla ruchu samochodowego i po problemie.
|
|
A ma sądowym parkingu tłoczno jak nigdy! Ciekawe o której zamykają bramę?
|
|
Luke_O mogłeś uprzedzić że zaraz obrzydzisz z to muchą akurat jadłem heh co do kasy fiskalnej to nie muszą mieć puki jakiegoś tam obrotu nie wykażą coś takiego jest ale zazwyczaj cwaniaki wskazują utarg 50zł dziennie i mogą tak bujać się parę lat tak jest np. na bazarze ttyle razy tam przychodziłem i zauważyłem że okkolo 80% /tak bynajmniej trafiam/ to są klienci 'obcokrajowcy' nie wnikam czy czeczen /nie ubliżając/ czy ktoś inny ale chodzi mi tu o to że zobaczcie możecie ich za to podziwiać bo oni mają honor swój ponieważ taki obcokrajowiec na stoo% nie zje na dworcu bema czy sybiraków czy małacha tylko zrobi te parę set merów ale na tyle jest solidarny że pójdzie do tych armeńców /czy egipcjanów/ chcąc nie chcąc pewnie nawet są zadowoleni że Polacy takiego jak oni honoru nie mają stołują się u nich / nie wszyscy ale większość/ myślałem że ci obok pozamiatają im klientów /polaków/
|
|
zalezy w jakim stanie jest mieszkanie..poza tym radzilabym ci kaucje wziac rowniez.srednio tj w wysokosci jedno-trzy miesiecznej oplaty.
|
|
A tak na poważnie, jak ktoś w silniku ma biżuterię to niech się nie dziwi, że mu ten cały syf ssak wysysa razem z olejem. Po to się między innymi wymienia olej.
|
|
No trolle, zgłaszać się!
|
|
jasiu! może pustaka ze sobą nie mieli?
|
|
ja mam nadzieje ze się znajdzie, przez jakiegoś debila nie mogę wychodzić z dzieckiem na spacery normalnie powinno się łapy przy samej dupie poucinać to by była taka przestroga dla złodzieji
|
|
Fajna psina ,pewnie ktoś zostawił na pastwę losu ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |