środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lekcja nienawisci

To żwawa babcia musiała być skoro wbiegła na przejście.. Faktem jest, że często piesi długo czekając na przejście gdy jedzie sznur samochodów tracą cierpliwość i wchodzą sami. Takie przypadki, że ktoś wchodzi bez patrzenia na szczęście zdarzają się raczej rzadko.. Mi kiedyś na przejście przy parku na Wojska Polskiego zza żywopłotu wyjechał gówniarz na rowerzyku, na szczęście wolno jechałem, a on pewnie nawet mnie nie zauważył.
Ogólnie jak widzę grupkę pieszych czekających na przejście a za mną jedzie dużo aut to już daleko od przejścia zwalniam na tyle, żeby zdążyli sobie przejść zanim dotoczę się do pasów i nie muszę się nawet zatrzymywać. Wyjątkiem są przejścia na ulicach dwupasmowych bez świateł, np przejście przed szkołą muzyczną. Kiedyś zatrzymałem się tam i gdy pieszy prawie już przeszedł przed moim samochodem, z lewej jakiś baran śmignął mu tuż przed nosem.. Wolę już być burakiem i nie puścić, niż nie ze swojej winy narazić kogoś na potrącenie...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lekcja nienawisci

sekwencyjny wtrysk kosztuje 2000 złotych a stosowanie starej in stalacji nie ma sensu.

rudy błazen z druhem

Jasiek nie jedz swojej kobiety! Co Ci zostanie jak ją pożresz całą? :)

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Witam...
Poszukuje wokalistki lub wokalisty z nienagannym jezykiem angielskim w celu dogrania wokalu do utworu ktory zostal wydany 2012-07-27 w jednej z polskich wytwórni a nosi tytuł "Summer Soon". Osoboy zainteresowane prosze o kontakt na email wraz z próbką swoich możliwości. Poniżej link do utworu oraz adres na ktorym znajduje sie reszta moich kawałków. Pozdrawiam

http://www.beatport.com/track/summer-soon-original-mix/3645059

http://soundcloud.com/dmartin1985

Masakra ...

mój stary mógłby z Tobą iść.
jemu muzyka w tańcu nie przeszkadza.
i kawał chłopa z niego! {166cm urósł}

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org