środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wyjaśniam Ministra Edukacji Narodowej - Przemysława Czarnka

raz byłem w amnezji na jednej takiej imprezie. powiem tak, że z tego co mi wiadomo cena jakas duza chyba nie jest za wynajem lokalu a i napewno idzie sie dogadac o jakis rabat na jedzenie czy alkohol. nie wiem czy ten DJ co tam grał to bym koles od kumpla tego co mial urodziny czy wlasciciel go postawil ale naprawde fajnie prowadzil cala impreze. polecam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wyjaśniam Ministra Edukacji Narodowej - Przemysława Czarnka

Witam . w którym warsztacie w Łomży polecili byście usługę wymiany oleju silnikowego wraz z filtrem?I oczywiście jaki jest koszt tej usługi?

Pewnie, że ciężko o obiektywną opinię - szczególnie jeżeli chodzi o upodobania smakowe. Jeżeli mam się wypowiadać w kwestii "24h" to jadłem tam już 2 czy 3 razy. Powiem tak:
-obsługa - super! Uprzejmie, "wporzo", jakby nie było w stosunku do klienta są OK
-szybkość realizacji zamówienia - średnio/wolno
-jakość - jak dla mnie smakowo jest OK, choć i tak wiemy, że ta "baranina" nie do końca jest baraniną :)
-sosy - jak dla mnie te z ul. Bema wygrywają zdecydowanie, tutaj jakieś wodniste, aż kapie
-24h - super sprawa
-mucha w kebabie - koniec, więcej tam nie jem. Tragedia. Nic gorszego chyba nie mogłoby się trafić w restauracjach/fastfoodach;
Dodatkowo brak kasy fiskalnej - a obowiązkiem ich jest wystawienie klientowi paragonu. Tylko czekać, aż im się skarbówka do dupy dobierze.

Smacznie, ale ten robal odstraszający. W każdym razie życzę smacznego, ktokolwiek by się tam nie wybierał :)

rudy błazen z druhem

Widzę, że zapanowała atmosfera Halloween i beztroski: to nawet fajnie...:-).

A ja mam na myśli autentyczny problem: jesienne mgły czy zimowe wieczory są doskonałą okazją do rozwoju różnego rodzaju patologii czy nasilenia się przestępstw: śmierć wiceprezydenta Choińskiego mam w pamięci przede wszystkim.
Koleżance kilka lat temu też dwóch przebiegających gówniarzy wyrwało torebkę z ręki: sama, na wysokim obcasie i we mgle nie miała żadnych szans na obronienie się przed napaścią i poniesieniem dużych strat materialnych.

W przypadku opisywanym przeze mnie wyżej chyba pewnym novum była przede wszystkim godzina kradzieży i miejsce jej dokonania: cmentarz w biały dzień.

Niech to będzie dla innych autentyczną przestrogą, bo czasem rozmiar szkód - może być dość znaczny...

Borys-50

W MOBILU u Kempistego,zbieg Zawadzkiej z Sikorskiego,na przeciwko Venedy.

Wpadła mi w ręce gazeta o tytulee jak w temacie. Piszą w niej, że są pragmatykami i że trzeba ich wspierać finansowo.
Czy koś spotkał się z czymś takim? Co to w ogóle jest? Proszę o info.

W końcu ktoś poszedł po rozum do głowy. Szkoda że przy podejmowaniu decyzji wcześniej nikt nie zapytał się o zadnia mieszkańców tylko sugerował się "dobrem" przedsiębiorców z Starówki. Szkoda tez pieniędzy które były wydane. Szkoda wszystkich osób które po tylu latach przyzwyczajeń dostały mandaty za nieprzepisowy zjazd z górki...
Dopiero jak szanowny Pan Prezydent postał w korku to zrozumiał jak mało przemyślana była to decyzja. Mam nadzieję i będę dopingował Radzie żeby przywróciła dawny układ ruchu ewentualnie aby pogodzić interesy wszystkich (i mieszkańców i przedsiębiorców) zastanowiła się nad przywróceniem ulicy Dwornej ruchu dwustronnego. Bo tak kilkanaście lat temu było...

Brawo, jestem za. Ale ruch dwukierunkowy raczej nie wchodzi w grę. Tam jest budynek sądu i bank, więc zakazu zatrzymywania chyba nie wprowadzą. Musieliby zlikwidować parkomaty!

urbi et orbi !

na tym forum pisaliśmy o tym ,że ten pomysł nie ma żadnego uzsadnienia i jest wręćz szkodliwy i niebezpieczny dla bezpieczesntwa ruchu drogowego jak równiez uciązliwy dla mieszkańców ulicy Dwornej. Zwiększony hałaś jadących na wysokich obrotach silników pojazdów oraz emisja spalin uczyniła to miejsce które ma kształt studni bardzo uciązliwe i szkodliwe dla zdrowia. Nie wspomnę o potwornych utrudnieniach na ruchu na skrżyżowaniu Dworna - Giełczyńska. Ja dodam więcej profesjonalista nie wpadłby na ten pomysł nigdy amator tak a amatorów nam w urzędzie nie potrzeba.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org