Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sukces w walce o wolność akademicką. Nie będzie kary dla wykładowcy za krytykę Strajku Lempart |
niedawno instalowałam nowego IE 8, a ten Firefox - może za jakis czas:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sukces w walce o wolność akademicką. Nie będzie kary dla wykładowcy za krytykę Strajku Lempart |
dzięki maruda!!!!! to może włączajcie wycieraczki przed przejściami!
|
|
Re: Sukces w walce o wolność akademicką. Nie będzie kary dla wykładowcy za krytykę Strajku Lempart |
Ten temat miał być troszkę żartobliwy ale jednak ukazujący pewne niebezpieczne w skutkach zachowania.. Jeśli o mnie chodzi to jeżdże bardzo ostrożnie. Jeśli widzę że przechodni drepcze w miejscu przed wejściem na pasy to już ja jadąc wolę się zatrzymać i dać mu spokojnie przejść.. Ale dziś sytuacja była wyjątkowa - na ul. Wojska Polskiego był spory ruch, na przejściu przed biedronką stało kilkoro cierpliwie czekających osób, ja jechałam umiarkowaną prędkością a nagle wybiega na przejśćie babcia nawet się nie rozglądając... adamus co do Twojego pytania - na pasach pieszy ma pierszeństwo ale chyba nie masz na myśli tego typu wtargnień..?
|
|
Albo NK. na FC z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
na allegro wejdź w układ paliwowy Lpg i wpisz Łomża. a odebrać można w Konarzycach ,a jak nie będzie to dzwon bo mają dużo części a tylko drobiazgi wystawione pzdr.
|
|
a to tak łatwo trafić jak ucieka? a jak jeszcze zygzakiem zacznie!
|
|
dzięki przejde sie poszukam
|
|
Kiedyś tamtędy szła kobieta i samochód który ją mijał "urwał" jej całą rękę.. Niewiem czy ktoś z Was to pamięta ale wtedy to była dosyć głośna historia. To było właśnie na tym odcinku drogi..chyba do tej pory nic tam się nie zmieniło..piesi dalej chodzą poboczem..:(
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |