poniedziałek, 21 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lewackie wulgarne chamstwo.

Tak ,zgadzam się ,było super ,chcę jeszcze.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lewackie wulgarne chamstwo.

Mam nr tel do Pani Ani prowadzącej aerobik przy klubie sportowym agrobiznesu - 664810209, chodziłam było fajnie i warto ,ale teraz czas nie pozwala :)

no ja sobie zakupiłem czapkę z windstopperem i odblaskami z tyłu głowy, tylko czekam na dostawę. Na następną masę będzie jak znalazł :)
Dąbal

Popieram. Więcej takich przedsięwzięć !

Ja byłam tam tylko raz, jakoś na przedwiośniu. Sprawdzić, jak tam jest, bo wszyscy psioczyli na obsługę i żarcie. Nie wiem, może po prostu miałyśmy szczęście, ale:
a) kelnerka szybko się pojawiła przyjąć zamówienie
b) na babkę ziemniaczaną, kartacze i coś tam jeszcze nie czekałyśmy dłużej niż 15 minut
c) jedzenie było jak trzeba: cieplutkie i smaczne.

Nie miałyśmy powodu do narzekań.

Ja również jestem za :-)

a gdzie są komisy w Łomży gdzie przyjmują wózki a po ogłoszeniach tez sprawdzam także śledztwo trwa

Mi kiedyś ukradziono dwa wózki.Jeden z przychodni,jak byłam z dzieckiem w gabinecie.

Nie no tak najlepiej napisać milion postu wszystko na nie i już. Okay jednak nie zawsze jest to prawda przeczytałem wszystko tutaj u wasi większość to zwykła ściema, jakiej jest niemało, opanujcie się i tyle, po co wam to?
Idź lepiej na dwór, wypij sobie kole, idzie na zakupy a nie siedzisz na forum i marnujesz swój darmowy i bezcenny czas, no chyba ze nie masz roboty, bo w karczmie dali ci kopa i tyle, siedzisz na garnku u mamy i nic nie robisz.

Zastanów się zanim coś napiszesz, jeden uda, że jest silny drugi jakiś w ogóle okaz, boże wy tutaj to jesteście dzieciaki i nie ma cię pojęcia o pracy, co i jak, karczma jest dobra, spokojna i nic tam złego się nie dzieje, a wy seacie robicie, po co?
Umiecie pracować? Chyba grabić liście i to 4 do jednej pracy idźcie się nauczcie pisać i czytać

czy gdzies w łomży można kupić słodycze z niemiec lub usa? a może ktoś prywatnie się tym zajmuje?

komis jest na mickiewicza i na al. legionów gdzieś niedaleko mc donald, tylko po przeciwnej stronie

Zaraz zaraz, a kto ma pierwszeństwo na tym przejściu? Babcia, czy Ty? Poproszę o odpowiedź (bez filozofowania): a/ babcia, b/ ja.

Pozdrawiam.

adamus... pierszeństwo na przejściu dla pieszych niewątpliwie ma pieszy znajdujący się na tym przejściu. Jednak pieszy w żaden sposób nie może egzekwować pierszeństwa przez wtargnięcuie na jezdnię przed nadjeżdżający pojazd (art.14prd). Sadzę, że nie należy podchodzić do tego zdarzenia w sposób aż tak emocjonalny. Trzeba pamiętać o zmniejszeniu prędkości przed przejściem i zachowaniu szczegolnej ostrożności bo po prostu pieszy nie ma szans w zderzeniu z pojazdem. Poza tym nie tylko babcie wchodzą na jezdnię pod nadjeżdzające pojazdy .... częściej ludzie młodzi

Jak się spręży to i da radę :):)

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Pepe_sza!!

W słusznych sprawach się nie napinam :):)
Marudź dalej :):)

mario

Czy zauwazyliscie, ze czesto potrzebuja do pracy w wiomarze. Ciekawe, czy firma tak sie rozwija czy ludzie nie chca tam pracowac?

polecam do piątnicy, ulica nowoprojektowana.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org