Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skrzyżowanie świetlne - Chojny |
niezniese jaki turek nazwałby lokal kleopatra? co ma szysza wspólnego z turkami? jeden przyznał się że jest armeńcem wiec kity to sobie możesz wsadzać twoim dzieciom hah
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skrzyżowanie świetlne - Chojny |
trzeba z chłopem chodzić
|
|
Co Wy z tymi kebabami????Kazdy jje gdzie mu smakuje:-)Wywnioskowac mozna ze to konkurencja tak sobie nawzajem smaruje dupska.....Ale widocznie jacy wlasciciele takie kebaby:-) Moze wszyscy sie spiknijcie i zalozcie wspolny, najwspanialszy w calej Lomzy!!!! A ciebie PANDEMONIUM rzeczywiscie widzialo kilku ludzi jak wpieprzales kebaby w weekend az Ci sie uszy trzesly:-)
|
|
i jak zwykle jakas czarna masa mota lomzynske wychodki
|
|
dvw mam zimówki ale to nie rozwiązuje problemu włażenia babć pod koła...:) saguaro :D Pepe-szaa! ja nikogo nie przezywam.... a czy taki beret będe kiedyś nosić...? hmm.. wszystko możliwe ;) ale to mnie nie będzie uprawniać do takich niebezpiecznych zachowań.... ;)
|
|
Przeliczając wszystko na "rządowe pieniądze" to tak czy siak trzeba będzie je wydać. W tym przypadku za pracę organów ścigania i wymiaru sprawiedliwości a potem jeszcze za utrzymanie w więzieniu.
|
|
mała.czarna najpierw piszesz, że nawet nie pamiętasz kto i gdzie a zaraz potem podajesz wszystkie namiary, brakuje tylko wymiarów (80-140-140). Smacznego.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |