Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dziennikarstwo w szponach Rewolucji. Prawda musi ustąpić miejsca ideologii |
Stachu! ja to bym z takiej fury w Łomży nie wysiadała. Zwinąć mogą! proponuję: biedroneczka za Statoilem przy Legionów-dzieci zostają w samochodzie, szybkie ,szalone zakupy,a pózniej tylko skok przez uliczkę i już stoisz przy takiej budce i z nią rozmawiasz. Frytki bym wzięła! Zaparkować z boku idzie i spokojnie zjeść można. Przodem do ogrodzenia parkuj, bo chodzą i zaglądają co kto je. Myślę, że będzie ciekawie i miło dzionek zleci! Miłej zabawy!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dziennikarstwo w szponach Rewolucji. Prawda musi ustąpić miejsca ideologii |
Witam. Mam mały problemik z instalacją gry Mafia 2. Znaczy gra właściwie zainstalowała się lecz instalują się sterowniki Nividia PhysX no i tu jest problem przy instalacji tych sterowników, gdyż niby jest okienko instalacyjne lecz mija 15-20 minut ale ciągle to samo jest mianowicie: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/994f4708e1c1abb5.html I tu pojawia się pytanie co zrobic.? Pojawia się takie okienko i nic innego się nie dzieje czekałem raz nawet ok pol godziny i bez zmian. Jakies rady ? Czemu tak jest? Z góry dziękuje :)
|
|
Re: Dziennikarstwo w szponach Rewolucji. Prawda musi ustąpić miejsca ideologii |
4lomza.pl - największe polskie forum o kebabach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |