czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Budząca moralne wątpliwości szczepionka trafi do Polski. Rząd zamówił 2,5 miliona dawek

opieka i na porodówce i potem bardzo dobra i przyjazna, polecam nasz szpital zdecydowanie! Poród zawsze i wszędzie jest ciężką sprawą ale potrafi być piękny, najważniejsze to słuchać położnych, one serio wiedzą co mówią :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Budząca moralne wątpliwości szczepionka trafi do Polski. Rząd zamówił 2,5 miliona dawek

mam do sprzedania telefon dotykowy samsung galaxy y young na gwarancji mam go 5 miesiecy stan bardzo dobry na ekranie folia wiec nie ma rys.

Re: Budząca moralne wątpliwości szczepionka trafi do Polski. Rząd zamówił 2,5 miliona dawek

i nie rób z siebie idioty naśladując transpondera

Jak na razie nie ma kupca chociaż był jeden ale się bał żony.

-
Czy każdy kraj może mieć swojego führera ?
Make America Great Again (Uczyńmy Amerykę znów wielką)

on Ci nie powie zebys hamowal awaryjnie .. w osobowkach predzej .. obciazenie ktore bd wiozl na pace Ci zleci jak pisniesz w hebel . daj spokoj nie przejmuj sie takimi pierdolami ...

rudy błazen z druhem

i to od paru godzin, wylaczanie i ponowne wlaczanie nie pomaga...

Jakubw, zgadzam się. Ja mam tylko jeden objaw uboczny, jak przeholuję z yerbą: nie mogę się na niczym skupić, a chcę wówczas robić kilka rzeczy jednocześnie. Ale to muszę naprawdę spoooro wypić :D

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org