sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pisowski program \"Nowy ład \" to bolszewicki ład.

Ja również mogę polecić firmę Evelin na Al. Legionów. Szyba wstawiona rok temu i żadnych problemów z cieknącą wodą przy uszczelkach czy jakiś innych problemach.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pisowski program \\\"Nowy ład \\\" to bolszewicki ład.

A montował ktoś u siebie tę ich usługę hydrofobizacji szyby? Nakładają jakąś nanopowłokę i szyba wtedy mniej się brudzi.

Świeć Panie nad Jego duszą(*).Wyrazy współczucia rodzinie,ale przesadzili z tym postem.Łomża jak zwykle w takich przypadkach huczy od plotek.Duże bezrobocie,niska ocena własnej osoby więc trzeba gdzieś "zaistnieć"?To tragedia obu rodzin.Świadkowie pewnie jacyś są(każdy widział co innego),policja zrobi swoje.Ciszej nad tą trumną!

Dzień dobry
Proszę o informację czy ktoś był świadkiem uszkodzenia Nissana Micra na parkingu pod blokiem ul. Łagody 3. Zdarzenie miało miejsce w sobotę ok. godz. 18
Sprawca staranował mój samochód i uciekł z miejsca zdarzenia.
Najprawdopodobniej jechał Fiatem Seicento lub Punto (tak twierdzą sąsiedzi) o numerze rejestracyjnym zaczynającym się BIX 97..
Życzliwych proszę o kontakt : 784 259 820 lub informację na forum
Na moim samochodzie pozostały ślady lakieru w kolorze złotym

Treść jest ukryta

Niektórzy ludzie to jednak świnie. Nabroi i spi....la. Mam nadzieję że coraz więcej postronnych będzie pomagać takim debilom co uciekają i zostawiają innych że szkodą i problemem finansowym.

8 ? ;] akurat moj kumpel tego dnia ma na 12 , a napewno pogode bedziez miał po idze jesien jeszczie od 8 do 16 stopni w całym kraju i słonecznie bedzie tego dnia;]

I tak ci przyjdzie za 2 tygodnie pismo o umorzeniu bo mi tak samo zrobili ale fakt trzeba to zglaszac na policje bo oni wtedy moze zaczną sie ruszac

jaaaaaaaaaa właśnie o tym pisałem i współczuje rodzinie też nie jestem spokrewniony ani znajomy żadnego z nich,a tytuł postu mnie przeraża

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org