Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pisowski program \"Nowy ład \" to bolszewicki ład. |
Ja również mogę polecić firmę Evelin na Al. Legionów. Szyba wstawiona rok temu i żadnych problemów z cieknącą wodą przy uszczelkach czy jakiś innych problemach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pisowski program \\\"Nowy ład \\\" to bolszewicki ład. |
A montował ktoś u siebie tę ich usługę hydrofobizacji szyby? Nakładają jakąś nanopowłokę i szyba wtedy mniej się brudzi.
|
|
Świeć Panie nad Jego duszą(*).Wyrazy współczucia rodzinie,ale przesadzili z tym postem.Łomża jak zwykle w takich przypadkach huczy od plotek.Duże bezrobocie,niska ocena własnej osoby więc trzeba gdzieś "zaistnieć"?To tragedia obu rodzin.Świadkowie pewnie jacyś są(każdy widział co innego),policja zrobi swoje.Ciszej nad tą trumną!
|
|
Dzień dobry Proszę o informację czy ktoś był świadkiem uszkodzenia Nissana Micra na parkingu pod blokiem ul. Łagody 3. Zdarzenie miało miejsce w sobotę ok. godz. 18 Sprawca staranował mój samochód i uciekł z miejsca zdarzenia. Najprawdopodobniej jechał Fiatem Seicento lub Punto (tak twierdzą sąsiedzi) o numerze rejestracyjnym zaczynającym się BIX 97.. Życzliwych proszę o kontakt : 784 259 820 lub informację na forum Na moim samochodzie pozostały ślady lakieru w kolorze złotym
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Niektórzy ludzie to jednak świnie. Nabroi i spi....la. Mam nadzieję że coraz więcej postronnych będzie pomagać takim debilom co uciekają i zostawiają innych że szkodą i problemem finansowym.
|
|
8 ? ;] akurat moj kumpel tego dnia ma na 12 , a napewno pogode bedziez miał po idze jesien jeszczie od 8 do 16 stopni w całym kraju i słonecznie bedzie tego dnia;]
|
|
I tak ci przyjdzie za 2 tygodnie pismo o umorzeniu bo mi tak samo zrobili ale fakt trzeba to zglaszac na policje bo oni wtedy moze zaczną sie ruszac
|
|
jaaaaaaaaaa właśnie o tym pisałem i współczuje rodzinie też nie jestem spokrewniony ani znajomy żadnego z nich,a tytuł postu mnie przeraża
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |